آموزش ها و مباحث سخت افزاری
آموزش ها و مباحث تعمیرات سخت افزاری گوشی و تبلت های چینی برند های مختلف
35 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 802 بازدید
سلام لایت نداره ال سی دی هم تست شده ولتاژ سر پایه کانکتور ال سی دی که مربوط لایت هست حتی رو فلت ال سی دی هم هست 3.8 در حالت خاموش هم باز همین ولتاژ هست ......
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 789 بازدید
سلام مسیر سوکت شارژ no- uqp10i uni pad رو میخوام
آخرین پاسخ توسط latif1369, -
مشکل شارژ تبلت stc
توسط iraj- 9 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان شارژ رو خالی میکنه و در حالت روشن هم شارژ نمیکرد ....باتری رو تعویض کردم ....مدلشم mtk8312v سی پی یوشه....برد:mr706d h v6
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام تاحالا چندین مورد تبلت چینی برام اوردن که انتن نداشتن و فلششون هم زدم ایراد رفع نشده بازشون کردم مسیرانتن چک کردم درعین حال مشکلی نبوده وسیم انتن لحیمش رو دوباره زدم ولی مشکل همچنان باقی بود ممنون میشم دوستان اگه به این مشکل برخوردن راهنمایی کنن
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان .ببخشید سوکت ایراد داشت تعویض کردم یه لحظه داشتم فلت ال سی دی رو جا میزدم که یه مقدار کج رفت جا یه لحظه اتصال کرد تو سوکت سریع در اوردم حالا روشن میکنی تصویر خاموش روشن میشه و یه ای سی هست بغل سوکت ال سی دی که اونم داغ میکنه..... me-715
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 4 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان از این epad هاست دکمه پاورش خراب بود تعویض شده اما عمل نمیکنه با پنس که پایه ها رو بهم وصل میکنی عمل میکنه ولی خود دکمه کار نمیکنه حتی دکمه ولوم خود تبلت رو هم خارج وبجای پاور زدم ولی باز عمل نمیکنه
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
تخلیه شارژ و دیر شارژ کردنو بعده تعویض تاچ شرو کرد باید خسارت بدم ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
آموزش کوک کردن رامهای اندروید درود دوست عزیز تو ارسال هاتون دقت کنید در صورت تکرار برخورد خواهد شد پست شما حذف گردید
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم یه تبلت با سی پیو a23 برام اوردن که رم تو قسمت تنظیمات ذخیره سازی شناسایی میشه ولی تو قسمت فایل منیجر هر چی تو رم هست رو حذف میکنه و وقتی دوربین رو فعال میکنی پیغام هیچ دستگاه ذخیره خارجی در دسترس نیست رو میده ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
مشکل عدم لایت تبلت
توسط taher- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتیدمحترم تبلت هیندای برام اوردن که السیدیش خراب شده بود منم السیدی رو دراوردم ویه عدد جدید وصل کردم ولی لایت نداشت با شکسته خودشم دیگه لایت نداره فکر کنم چونکه باطریش رو درنیاوردم و السیدی رو دراوردم لایتش مشکل پیدا کرده ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط بهمن آبسته,