iraj 104 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان از این epad هاست دکمه پاورش خراب بود تعویض شده اما عمل نمیکنه با پنس که پایه ها رو بهم وصل میکنی عمل میکنه ولی خود دکمه کار نمیکنه حتی دکمه ولوم خود تبلت رو هم خارج وبجای پاور زدم ولی باز عمل نمیکنه irgsm نقل قول لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ شاید نوع اتصال پایه ها تو کلیدای تبلت متفاوته بعضا برای خودم پیش اومده کاید ولوم با پاور نوع اتصال اولیه قبل از کلید زنی و بعد از کلید زنی متفاوته پیشنهاد من اینه قبلش ببین کدوم پایه ها آزادن از انواع مختلف کیلی استفاده کن البته قبلش پایه هاشو چک کن بدش... من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. نقل قول لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اگر هم نوعشو پیدا نکردی پایه هاتو ضربدری سیم بکش البته این روش ابداعی خودمم و اصولی نیست ولی مواقع ضروری... قبلش یه کیلیدم برعکس بزار اگه جواب داد بدا... البته اساتید اگر روش اصولیشو بلدن بابت توضیحاتم پوزش میخام و به گوش خواهیم بود من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ با سیم کشی ضربدری مشکل حل شد irgsm نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون از اعلام نتیجه... موفق باشید. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .