فریمورهای رسمی و غیر رسمی
اخبار و ارایه جدیدترین فریمورهای رسمی و غیر رسمی گوشی های glx و dimo
265 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
هرکسی فایل جی ال ایکس هر مدلی که میخواد پست بزاره
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود... همکاران عزیز فایل فلشهای زیر موجوده اگه هرکدومولازم دارید درخواست بدین براتون آپ کنم.
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 0 پاسخ
- 683 بازدید
فایل فلش های سری 2xx گوشی GLX به سرور اضافه شد این فایل ها اکثرا فایل های اورجینال کارخانه GLX می باشند به زودی کلیه فایل های اورجینال GLX در سرور .... >http://dl.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=RmlybXdhcmUvR0xYLzJ4eA==[/center]
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
GLX X1 NeedromLogin/Register at GLX X2 NeedromLogin/Register at GLX ASA NeedromLogin/Register at GLX LEON NeedromLogin/Register at GLX LUSTER1 NeedromLogin/Register at GLX LUSTER2 NeedromLogin/Register at GLX G5 NeedromLogin/Register at GLX Mira mira GLX LUSTER NeedromLogin/Register at GLX G3 NeedromLogin/Register at GLX G4 (&G4 NFC) NeedromLogin/Register at GLX SPIDER NeedromLogin/Register at GLX SKY+ NeedromLogin/Register at GLX SNOWY+ http://www.needrom.com/wp-content/up.../SNOWY%201.rar GLX LUSTER+ NeedromLog…
آخرین پاسخ توسط glx x11, -
- 2 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام خدمت دوستان این سری از گوشی glx برای هارد ریست به ریکاوری نمیره احتمال زیاد ریکاوری روش رایت نشده من بعد از جست جو با فایل و برنامه فلش برای دانلود گذاشتم فلش زدم و صد در صد جواب داد Amozesh.jpg
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 2 پاسخ
- 950 بازدید
درود... فایل فلشهای دیموهرمدلی خواستین درخواست بدین آپ کنم.
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 7 پاسخ
- 3.5k بازدید
با سلام گوشی اسمارت i8513 قفل پترن داره هرکاری میکنم نمیره رو ریکاوری اگه قلقی داره یا اگه فایل فلش دارین بزارین ممنون
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 0 پاسخ
- 629 بازدید
نرم افزار تبلت جت۱ جهت برطرف کردن مشکل دوربین لینک
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 0 پاسخ
- 665 بازدید
نرم افزار گوشی SHARK1 لینک
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
کسی از دوستان رام تبلت دیمو d700 با مشخصات mainboard : kb706 v1.4 تاریخ روی بورد : 2012.10.19 رو داره اینم زدم تاچ کار نمیکنه
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
نیازمند فایل dimo soren
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 2 پاسخ
- 761 بازدید
فایل فلش تست شده تبلت دیمو d31 با مشخصه برد m706-mb-v3.2 رو لازم داشتم و اینم بگم یکی از دوستان توی همین سایت فایلش رو قرار دادند ولی لینک مورد نظر پاک شده . با تشکر از همه همکاران
آخرین پاسخ توسط aetork, -
- 17 پاسخ
- 2.3k بازدید
نیاز فایل فلش گوشی دیمو d306 از دوستان کسی داره ممنون میشم برای دانلود بزاره
آخرین پاسخ توسط omidsys, -
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام موقع رید گرفتن با ولکلنو گوشی خاموش شد دیگه روشن نمیشه البته اینفو میده ولی روشن نمیشه spd6530a هستش تو رو خدا فایلشو یا رید از ولکانو دارید بدین مشتری گیر داده با سپاس
آخرین پاسخ توسط reza-m-sar, -
- 0 پاسخ
- 660 بازدید
ورژن جدید نرم افزار گوشی SMART 2 لینک
آخرین پاسخ توسط سفیر,