فریمورهای رسمی و غیر رسمی
اخبار و ارایه جدیدترین فریمورهای رسمی و غیر رسمی گوشی های glx و dimo
265 موضوع در این تالار قرار دارد
-
با سلام خدمت اساتید محترم گوشی ویروسیه هی برنامه دانلود و نصب میکنه و.....هنگه وایپ ئهم کردم بیفایدس
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
با سلام خدمت اساتید تبلت قفل داره هرکاری کردم موفق به وایپ نشدم فایلشو میخام a13 kb706 v1.4 2012.10.19
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 17 پاسخ
- 2.2k بازدید
نیاز فایل فلش گوشی دیمو d306 از دوستان کسی داره ممنون میشم برای دانلود بزاره
آخرین پاسخ توسط omidsys, -
- 16 پاسخ
- 4.4k بازدید
خدمت دوستان به علت رمز دار بودن جذف گردید ================================== 7780a (k8-mb-v1.3) مدل برد (gsl 1680) تاچ mtk 6582
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 14 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام کسی از دوستان فایل فلش این مدل رو نداره؟ با این فایل فلش زدم صفحش بر عکس شده d-6531da_12c_gc798c_anx_h3_qqvga_32x32_iran_m1_v07_20150120
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
دانلود رام dimo sarv 1 2
توسط e30-851- 13 پاسخ
- 7k بازدید
دانلود رام dimo sarv 4.1.1 مشخصات X5292 دانلود
آخرین پاسخ توسط Its.arz_82, -
- 12 پاسخ
- 6.3k بازدید
فایل فلش فارسی GLX Luster 1 به همراه دانلودر و درایور و آموزش فلش رام رسمی آخرین ورژن گوشی GLX Luster 1 در این ورژن سرعت و کار کرد رام بهینه شده است. برای ورود به ریکاوری مود باید گوشی را خاموش و سپس دکمه ولوم منفی و پاور را هم زمان به مدت 20 ثانیه گرفته تا وارد ریکاوری شوید. Link Downlod 1 Link Downlod 2 Flasher UPGRADEDOWNLOAD_R2.9.7006 Driver
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 12 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان کسی فایل dimo 900 plus داره واسم ابلود کنه.
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 12 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام خدمت دوستان گوشی glx sky سی پی یوmt6577 ویروس داره داره اگه کسی فایل سالم داره برام بذاره در ضمن دانگل بست هم دارم میتونم باهاشویروس بردارم یا فلش بزنم با تشکر
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 10 پاسخ
- 2.3k بازدید
فایل فلش تست شده دیمو سرو Sarv خدمت دوستان: دانلود فایل Download Dimo Sarv Farsi rar از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام درخواست فایل فلش تبلت دیمو 500s
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
نیازمند فایل dimo soren
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 9 پاسخ
- 2k بازدید
از دوستان واساتید اگه کسی رام dimo 500a رو داره لطفا اپلود یا لینکشو بذاره با تشکر
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 9 پاسخ
- 2.6k بازدید
دانلود فایل فلش GLX C3 دانلود
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 9 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام به مدیر های محترم گروه من دنبال فایل گوشی dimo sana 1s هستم که آرش جان فایلشو داره اگه میشه لطف کنی برام تو این پست قرار بدی کاکو مرسی.
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 8 پاسخ
- 2.6k بازدید
دانلود فایل فلش GLX Shine دانلود
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام موقع رید گرفتن با ولکلنو گوشی خاموش شد دیگه روشن نمیشه البته اینفو میده ولی روشن نمیشه spd6530a هستش تو رو خدا فایلشو یا رید از ولکانو دارید بدین مشتری گیر داده با سپاس
آخرین پاسخ توسط reza-m-sar, -
- 8 پاسخ
- 1.7k بازدید
فایل فلش دیمو مدل ابشار mtk 6525 از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 7 پاسخ
- 3.4k بازدید
با سلام گوشی اسمارت i8513 قفل پترن داره هرکاری میکنم نمیره رو ریکاوری اگه قلقی داره یا اگه فایل فلش دارین بزارین ممنون
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان. فایل تبلت glx jet+ تو دانلود سنتر موجود هست اما نمیشه دانلود کرد! لطفا جای دیگه اپلود کنید. ممنون.
آخرین پاسخ توسط ghalbehamed, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
لطفا فایل فلش رسمی دیمو Dimo F8
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان لینک فایل dimo f4 رو دارین بزارین؟
آخرین پاسخ توسط raze, -
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
این فایل تست شده و بدون مشکل میباشد فایل flash
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
رام اورجینال و شرکتی دیمو مدل F8 با CPU 6571 برای اولیتبار از جی اس ام دولوپرز CPU:mt 6571 لینک دانلود پسورد:مادر اختصاصی جی اس ام دولوپرز
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 5 پاسخ
- 1.9k بازدید
فایل فلش نایاب دیمو مدل G10 برای اولین از استور فریمور DOWNLOAD پسورد:مادر اختصاصی استور فریمور کپی ممنوع
آخرین پاسخ توسط 4393048,