سجادبیانی 97 ارسال شده در 9 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، 2016 سلام میخام این گوشی رو فارسی کنم فایل رو از سرور دانلود کردم ولی ریکاوری کاستوم نیست ممنون میشم لینک دانلود ریکاوری کاستوم twrp بدید دانلود فارسی سازی I9507V با فایل کم حجم* GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 10 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، 2016 درود مشکل فایل ایلیا چیه عزیزم سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 10 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، 2016 سلام میخام این گوشی رو فارسی کنم فایل رو از سرور دانلود کردم ولی ریکاوری کاستوم نیست ممنون میشم لینک دانلود ریکاوری کاستوم twrp بدید دانلود فارسی سازی I9507V با فایل کم حجم لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 10 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، 2016 فایل ایلیارو شما از حالت tar خارج نکن با ادین فلش کناحتیاج به کاستوم ریکاوری نیست آها ممنون من فکر کردم از طریق ریکاوری رایت میشه ممنون GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 10 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، 2016 دوستان با اودین فلش کردم ولی فلش نشد ممنون میشم راهنمایی کنید توی سرور گفته با ریکاوری کاستوم رایت بشه دوستان کسی ریکاوری کاستوم این مدل رو داره ممنون میشم لینک بدید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
mr. 40 ارسال شده در 10 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، 2016 بفرما البته به زبان چینی هست i9507V-cwm-recovery-6.0.4.5-cn(1122).tar_免费高速下载|百度云 网盘-分享无限制 بالا سمت چپ کناره کادر آبی لینک دانلود هست موفق باشید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 11 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2016 بفرماالبته به زبان چینی هست i9507V-cwm-recovery-6.0.4.5-cn(1122).tar_免费高速下载|百度云 网盘-分享无限制 بالا سمت چپ کناره کادر آبی لینک دانلود هست موفق باشید اعلام نتیجه ممنون اوکی شد GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 11 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2016 ممنون از اعلام نتیجه تاپیک بسته شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.