nokia5800 15 ارسال شده در 30 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2016 با سلام و درود . پوشه system موجود در دیلود رو با استفاده از اموزشهای بخش توسعه رامهای اندروید به system.img ریپک کنید و از طریق بوتلودر رایت کنید مشکلتون حل خواهد شد . موفق باشید پوشه سیستم نداره دیلودی هم وجود نداره update.zip داره که وقتی اکسترکت میکنم تنها فایل حجیمی که داره این فایله system.new.dat file_contexts system.transfer.list این سه فایل که فکر کنم لازم باشه رو داره باید فایل رو انپک کنم ( انپک هم میکنم و پوشه ی جدیدی به اسم system ساخته میشه که تمامی پوشه ها رو نشون میده و کامل انپک میشه ) الان این پوشه system رو من با کدوم روش به system.img ریپک کنم و یا مستقیم میشه system.new.dat رو کانورت کرد به system.img ؟ اینم بگم که فایل اسکاتر بیلد مخصوص گوشی رو دارم و حجیمترین فایل اینه system-sign.img ولی بازم system-sign.img رایت نمیشه و بعد از تمامی این کار ها فست بوت اجازه system.img حجیم رو میده ؟ چون اجازه نمیده فایل system-sign.img که تو فایل های اسکاتر هست رو رایت کنم حتی اسکاتر بیلد فعلی که روی گوشی هست رو هم دانلود کردم و فایل recovery-sign.img رو هم از فست بوت فلش زدم خطا داد C:\adb>fastboot flash recovery recovery-sign.imgtarget reported max download size of 134217728 bytes sending 'recovery' (8656 KB)... OKAY [ 0.842s] writing 'recovery'... FAILED (remote: image is not a boot image) finished. total time: 0.874s این لاگ فلش از فست بوت فایل system-sign.img که تو اسکاتر وجود داره C:\adb>fastboot flash system system-sign.imgtarget reported max download size of 134217728 bytes Invalid sparse file format at header magi لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 31 آبان، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2016 پوشه سیستم ندارهدیلودی هم وجود نداره update.zip داره که وقتی اکسترکت میکنم تنها فایل حجیمی که داره این فایله system.new.dat file_contexts system.transfer.list این سه فایل که فکر کنم لازم باشه رو داره باید فایل رو انپک کنم ( انپک هم میکنم و پوشه ی جدیدی به اسم system ساخته میشه که تمامی پوشه ها رو نشون میده و کامل انپک میشه ) الان این پوشه system رو من با کدوم روش به system.img ریپک کنم و یا مستقیم میشه system.new.dat رو کانورت کرد به system.img ؟ اینم بگم که فایل اسکاتر بیلد مخصوص گوشی رو دارم و حجیمترین فایل اینه system-sign.img ولی بازم system-sign.img رایت نمیشه و بعد از تمامی این کار ها فست بوت اجازه system.img حجیم رو میده ؟ چون اجازه نمیده فایل system-sign.img که تو فایل های اسکاتر هست رو رایت کنم حتی اسکاتر بیلد فعلی که روی گوشی هست رو هم دانلود کردم و فایل recovery-sign.img رو هم از فست بوت فلش زدم خطا داد این لاگ فلش از فست بوت فایل system-sign.img که تو اسکاتر وجود داره سلام و درود . system.new.dat را طبق اموزش استخراج کنید سپس طبق اموزش به system.img ریپک کنید. موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 31 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2016 تمامی تاپیک ها رو بررسی کردم حقیقتن قاطی کردم دوباره میشه تاپیکی که میفرمایید رو بگید لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 31 آبان، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2016 تمامی تاپیک ها رو بررسی کردم حقیقتن قاطی کردم دوباره میشه تاپیکی که میفرمایید رو بگید با استفاده از این اموزش استخراج کنید . >http://gsm-developers.ir/thread11176.html سپس با استفاه از این اموزش ریپک کنید http://gsm-developers.ir/thread11298.html[/html[/left]موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 1 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2016 با استفاده از این اموزش استخراج کنید . >http://gsm-developers.ir/thread11176.html سپس با استفاه از این اموزش ریپک کنید http://gsm-developers.ir/thread11298.html[/html[/left]موفق باشید سلام ممنونم فایل رو درست کردم دستور فست بوت رو زدم اینم لاگ مشکل جدید رو نتونستم پیدا کنم C:\adb>fastboot flash system system.imgtarget reported max download size of 134217728 byteserasing 'system'...FAILED (remote: unknown command)finished. total time: 0.280s ولی کلن فایل ریکاوری اورجینال رو بخوای تهیه کنی از فایل update.zip باید از کجا واسش رفت ؟ لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 1 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2016 این دستور رو از فست بوت میزنم fastboot erase system این خطا رو میده C:\adb>fastboot erase system ******** Did you mean to fastboot format this partition? erasing 'system'... FAILED (remote: unknown command) finished. total time: 0.006s لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 15 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2016 مشکل رو حل کردم از مدیران میخوام تاپیک رو ببندن و به زودی روش حل مشکل رو توی انجمن میزارم لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 15 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2016 مشکل رو حل کردم از مدیران میخوام تاپیک رو ببندن و به زودی روش حل مشکل رو توی انجمن میزارم با تشکر لطفا آموزش رو در یه تایپیک جداگانه اعلام کنید. بسته شد به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.