MR.Javad 33 ارسال شده در 26 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2016 دوستان در جریان هستید که این مدل خیلی دردسر ساز شده و خیلی هم خرابی داره خب میریم برا حل این مشکل فایل زیر رو دانلود کنید که محتواش 3تافایل اسکاتر میباشد شما روی گوشی که خاموش شده دونه دونه تست کنید ببینید با کدوم روشن میشه...... >http://uptobox.com/0a0w2mj0bedc اگر با این 3تا اوکی نشد فایل زیر که بکاپ هستش bin رو دانلود کنید و رایت کنید و بعد روشن شدن یه وایپ وتمام...ً@*&،454امیدوارم جواب بده و دوستان نتیجه رو همینجا اعلام کنند >http://uptobox.com/4420dnzkweto تشکر کردن نشانه شخصیت شما میباشد...ً@*&،641 لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 27 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2016 ببخشید فایل bin رو چجور با کرک میراکل میشه زد؟ لینک ارسال
majid.gsm11 17 ارسال شده در 27 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2016 ببخشید فایل bin رو چجور با کرک میراکل میشه زد؟ از تب mtk تیک write رو انتخاب کنید بعد از قسمت پایین فایل رو آدرس بدید و start button رو بزنید لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 27 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2016 کرک میراکل برا بنده بعد از استارت زدن وقتی گوشی رو وصل میکنم ارور میده و بسته میشه ولی با علائدین میتونم فلش کنم به نظرتون مشکلی نداره؟ لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 27 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2016 اشکالی نداره اکه فایل بین رایت میکنه هر نرم افزاری باشه مشکلی نیست با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 27 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2016 راستی فایلی که بکاپ گرفتید مال برد 2016 هست یا 2015؟ ویروس که نداره احیانا؟ لینک ارسال
MR.Javad 33 ارسال شده در 27 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2016 راستی فایلی که بکاپ گرفتید مال برد 2016 هست یا 2015؟ ویروس که نداره احیانا؟ دوست عزیز شما تست کردید ..ویروس کجا بود...ً@*&،54343 ً@*&،454 دوستانی که تست کردن لطفا اعلام نتیجه کنیم...تا به یک جمع بندی کلی برسیم ... تشکر کردن نشانه شخصیت شما میباشد...ً@*&،641 لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 27 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2016 دوست عزیز شما تست کردید ..ویروس کجا بود...ً@*&،54343 ً@*&،454 دوستانی که تست کردن لطفا اعلام نتیجه کنیم...تا به یک جمع بندی کلی برسیم ... اخه فایل از ساپورت گرفتم برا یه گوشی دیگه استفاده کردم یه کم قاط داره و بعضی مواقع تبلیغات باز میکنه.برا همین گفتم که شاید دوستان دیگه هم این سوال رو داشته باشن در ضمن شماره برد گوشی که الان بنده دستمه و مشکل داره این هست 2016_02_26 َA_v2.0 K فک نکنم فایل شما رو گوشی بنده جواب بده؟ لینک ارسال
MR.Javad 33 ارسال شده در 27 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2016 اخه فایل از ساپورت گرفتم برا یه گوشی دیگه استفاده کردم یه کم قاط داره و بعضی مواقع تبلیغات باز میکنه.برا همین گفتم که شاید دوستان دیگه هم این سوال رو داشته باشن در ضمن شماره برد گوشی که الان بنده دستمه و مشکل داره این هست 2016_02_26 َA_v2.0 K فک نکنم فایل شما رو گوشی بنده جواب بده؟ شما با اون سه تا فایل که دادم تست کردین.... تشکر کردن نشانه شخصیت شما میباشد...ً@*&،641 لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 27 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2016 شما با اون سه تا فایل که دادم تست کردین.... یه چیزی بگم شاید باورتون نشه برا این گوشی هر فایل فقد رو یه سیستم میتونم تست کنم بار اول که تست میکنم فلش میکنم دیگه هیچ گوشی توسط باکسها شناسایی نمیشه الان دیگه نه سیستم مغازه نه سیستم خونه نه لبتابم نه سیستم همکارم هیچکدوم دیگه درست کار نمیکنن برا تست فایل ها باید برم سه تا سیستم دیگه پیدا کنمً@*&، در حدی اعصابم رو داغون کرده که اگه میدونستم طراح گوشی کی بوده میرفتم حضوری چندتا فحش بهش میدادم و بر میگشتم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.