سجادبیانی 97 ارسال شده در 23 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2016 سلام این گوشی دو ماه پیش اومد قبلا با همین فایل فلش زدم و هیچ مشگلی پیش نیومد و امروز اومد و گوشی روشن بود و امدم فلش زدم خاموش شد فلش کامل میشه ولی روشن نمیشه فرمت کردم و دوباره فلش زدم ولی بازم نشد ممنون میشم راهنمایی کنید مشتری گیر داده میگه روشن تحویل بدهً@*&،11:(:(:( تو این بازار خراب یه گوشی هم باید خسارت بدم http://gsm-developers.ir/thread10254.html#post40666 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 23 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2016 درود با باکس ولکانو فرمت کنید و بدون تیک اول اقدام به فلش کنید سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 24 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2016 درود با باکس ولکانو فرمت کنید و بدون تیک اول اقدام به فلش کنید باکس ولکانو دارم ولی یاد ندارم فرمت کنم میشه راهنمایی کنید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 24 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2016 با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 24 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2016 سلام این گوشی دو ماه پیش اومد قبلا با همین فایل فلش زدم و هیچ مشگلی پیش نیومد و امروز اومد و گوشی روشن بود و امدم فلش زدم خاموش شد فلش کامل میشه ولی روشن نمیشه فرمت کردم و دوباره فلش زدم ولی بازم نشد ممنون میشم راهنمایی کنید مشتری گیر داده میگه روشن تحویل بدهً@*&،11:(:(:( تو این بازار خراب یه گوشی هم باید خسارت بدمhttp://gsm-developers.ir/thread10254.html#post40666 ممنون از راهنمایی دوستان... اگر نتیجه نگرفتید با رام زیر هم که بک آپ خود بنده است امتحان کنید. FRIMWARE DIMO-S47_BY Jalilzadeh.zip GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 24 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2016 ممنون از راهنمایی دوستان... اگر نتیجه نگرفتید با رام زیر هم که بک آپ خود بنده است امتحان کنید. FRIMWARE DIMO-S47_BY Jalilzadeh.zip x این فایل شما که نوشته FRIMWARE DIMO-S47_BY Jalilzadeh.zip گوشی من اسمارته GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 25 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2016 xاین فایل شما که نوشته FRIMWARE DIMO-S47_BY Jalilzadeh.zip گوشی من اسمارته عذر میخام حق با شماست. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.