محمد همدانی 14 ارسال شده در 18 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2016 سلام دوست عزیز با ورژن دو تو ساپورت بزن حتما با کرک میراکل رایت کن اگه جواب نداد عکس از برد بده من بک اپ دارم براتون اپ کنم داداش فايل داخل سايت و زدم روشن نشد بي زحمت فايل و ميزاري ممنون لینک ارسال
محمد همدانی 14 ارسال شده در 19 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2016 ممنون از همه روشن شد اول يك فايل انبريك با ميراكل رايت كردم كامل رايت شد بعد اين فايل y560 v2.0k 26.02.2016 رايت كردم با ميراكل ولي يوزرديتا رايت نشد كوشي روشن شد روي أرم بود كه با ولوم بايين و باور ريست كردم مشكل حل شد لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 20 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، 2016 حالا دوستان فایل برای مشکل ویروس این مدل گوشی با همین مشخصه برد برای حل ویروسی و.....دارن؟؟؟بزارن اگه ممکنه لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 20 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، 2016 دوستان عزیز بهترین راه مطمعن برای عدم خاموشی بعد از فلش این مدل گوشی، رایت فایل بکاپ هست. فایل بکاپ رو به زودی براتون آپ میکنم. حجمش 7 گیگ هست یکم زمان میبره. دوست عزیز ممنونم از اعلام نتیجه تایپیک بسته شد.ً@*&،2111 به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.