asaad 11 ارسال شده در 16 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2016 با سلام.ولی تو تبدیلش به tar ارور میده...فکر کنم مال 32 بیتی شدنش باشه لینک ارسال
mohsen_mahdavi 11 ارسال شده در 16 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2016 استاد بنده رام a7000 رو بدون مشکل ریپک و رایت میکنم ولی گوشی روشن نمیشه و رو آرم میمونه . آیا این مشکل از ۲۸ بیتی بودن میتونه باشه؟؟؟ ورژن اندروید من ۵.۰.۲ هست. ممنون میشم پاسخ بدین لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 17 آبان، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2016 دوست عزیز ارشیو کردن اعظای رام ربطی به 32 بیتی و یا ... بودن رام نداره شما اصلا میتوانید یه موسیقی را به tar ریپک کنید استاد بنده رام a7000 رو بدون مشکل ریپک و رایت میکنم ولی گوشی روشن نمیشه و رو آرم میمونه . آیا این مشکل از ۲۸ بیتی بودن میتونه باشه؟؟؟ ورژن اندروید من ۵.۰.۲ هست. ممنون میشم پاسخ بدین بله بستگی داره و میتونه از فرمت فایل هم باشه . روش های زیر را به ترتیب تست کنید. 1- به روش عادی ریپک کنید و فلش کنید. 2- تبدیل به ext4 کنید و فلش کنید. 3- تبدیل به 32 بیتی کنید فلش کنید. موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
asaad 11 ارسال شده در 17 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2016 ولی من هرکاری میکنم وقتی تبدیل به 32 بیتی میکنم به فرمت tar تبدیل نمیشه ولی در حالت عادی تبدیل میشه.از برنامه 7z هم تبدیل کردم ارور داد ولی فایل ایمیج عادی رو تبدیلش میکنه.حالا نمیدونم شاید من مشکل داشته باشم از دوستان ممنون میشم آزمایش کننئ و در صورت نتیجه گرفتن راهنمایی.ممنونم. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.