MR.Majid 226 ارسال شده در 15 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2016 در خواست آموزش باز کردن قفل j200 بدون پاک شدن اطلاعات فک کنم ریکاوری کاستوم فعلا برای این گوشی ارایه نشده!!! آیا راهی وجود داره باز کنم که اطلاعاتش پاک نشه؟؟؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
aetork 10 ارسال شده در 15 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2016 سلام دوست عزیز مدل دقیق f یا h گوشی رو بفرمایید تا راهنماییتون کنم لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 15 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2016 سلام دوست عزیز مدل دقیق f یا h گوشی رو بفرمایید تا راهنماییتون کنم مدل پشت گوشی: J200h/ds [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 15 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2016 دوست عزیز برای این مدل ریکاوری کاستوم وجود ندارد فعلا راهی نداره لینک ارسال
aetork 10 ارسال شده در 15 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2016 با باکس bst و یا باکس اکتیو شده z3x میتونید و برای این مدل خیلی کلنجار رفتم تا بتونم ریکاوری نصب کنم ولی نمیشه و برای روتش از رام از پیش روت شده نصب کردم که اگر برای باز کردن با باکس درخواست روت کرد میتونید این رام رو نصب کنید و بدون پاک شدن اطلاعاتتون رامتون روت بشه تا بتونید رمزش رو از طریق باکس باز کنید J200H ROOT 5.1.1 BY HALABTECH اینم لینک رام از پیش روت شده این مدل بدون از دست دادن اطلاعات لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 15 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2016 با باکس bst و یا باکس اکتیو شده z3x میتونید و برای این مدل خیلی کلنجار رفتم تا بتونم ریکاوری نصب کنم ولی نمیشه و برای روتش از رام از پیش روت شده نصب کردم که اگر برای باز کردن با باکس درخواست روت کرد میتونید این رام رو نصب کنید و بدون پاک شدن اطلاعاتتون رامتون روت بشه تا بتونید رمزش رو از طریق باکس باز کنید j200h root 5.1.1 by halabtech اینم لینک رام از پیش روت شده این مدل بدون از دست دادن اطلاعات دوست عزیز شما مطمعن هستین با این فایل اطلاعات گوشی پاک نمیشه؟ دوم:من برای سامسونگ فقط باکس z3x بدون اکتیو دارم [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
aetork 10 ارسال شده در 15 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2016 این فایل فلش تک فایل هست و با تک فایل هیچ اطلاعاتی حذف نمیشه من چندبار تست کردم همین فایل رو و با z3x غیر اکتیو نمیشه کاری کرد لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 16 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2016 این فایل فلش تک فایل هست و با تک فایل هیچ اطلاعاتی حذف نمیشه من چندبار تست کردم همین فایل رو و با z3x غیر اکتیو نمیشه کاری کرد درود شما این رام رو زدید روی j200h ؟ روی لوگو نموند ؟ بعدشم توی زی تری ایکس اکتیو گزینه ای وجود نداره برای حذف قفل صحفه اگر این کار رو انجام دادید ممنون میشم واضحتر اعلام کنید لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 16 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2016 با باکس bst و یا باکس اکتیو شده z3x میتونید و برای این مدل خیلی کلنجار رفتم تا بتونم ریکاوری نصب کنم ولی نمیشه و برای روتش از رام از پیش روت شده نصب کردم که اگر برای باز کردن با باکس درخواست روت کرد میتونید این رام رو نصب کنید و بدون پاک شدن اطلاعاتتون رامتون روت بشه تا بتونید رمزش رو از طریق باکس باز کنید J200H ROOT 5.1.1 BY HALABTECH اینم لینک رام از پیش روت شده این مدل بدون از دست دادن اطلاعات درود من این رام تست کردم و روت نیستً@*&،2111 سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 16 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2016 درود شما این رام رو زدید روی j200h ؟ روی لوگو نموند ؟ بعدشم توی زی تری ایکس اکتیو گزینه ای وجود نداره برای حذف قفل صحفه اگر این کار رو انجام دادید ممنون میشم واضحتر اعلام کنید دوست عزیز شما frp گوشی رو باز کردین؟برای رایت ریکاوری نیاز به باز بودن frp هستش سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.