saeid9819 22 ارسال شده در 13 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2016 با سلام باکس سیگما دارم ولی هر کارمیکنم نمیتونم p8 لایت ALE-L21 رو انلاک بوتلودر کنم کسی میتونه کمکم کنه لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 13 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2016 مشکلت دقیقا کجاست سیگما انلاک بوتلودر نمیکنه کد انلاک بوتلودر بهت میده با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 13 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2016 شما گوشی را انلاک قفل شبکه بزن خودش کد انلاک بوتلودر بهت میده بعد از طریق فست بوت انلاک کن با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 13 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2016 برو تب hisilicon از اونجا برو به قسمت service از روی Manufacture Mode by entering *#*#2846579#*#* code فعالش کن و وصل کن به سیستم بعد از شناختن درایور های کامل گوشی از سیگما گزینه Get Huawei Bootloader Password رو بزن صبر کن تا کد انلاک بوت لودر رو بهت بده بعد از گرفتن کد گوشی رو ببر و فست بوت و با دستور fastboot oem unlock yourcode انلاک بوت لودر کن همه چی هم پاک میشه در ضمن اینم دستور الاعمل خود گروه سیگما از سایشون: Huawei Bootloader Password Reading Turn the phone ON and wait until it fully starts up Set the phone into the Manufacture Mode by entering *#*#2846579#*#* code (follow the instruction from the Enable Manufacture Mode manual) Connect the phone to PC using USB cable Install phone drivers (only if your phone is connected for the first time). Select "HISILICON" platform from the tab menu in the upper left side of the software Wait for 10 seconds Go to "Service" tab Select "Android Adapter PCUI". If there is no such port, select "Comneon Mobile High-speed Modem" Press "Get Huawei Bootloader Password" button The code will be read immediately Disconnect the handset من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
saeid9819 22 ارسال شده در 13 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2016 میخام رام خاورمیانه بزنم . گوشی رو در چه حالتی به سیستم وصل کنم روشن یا خاموش ؟ با چه کلیدی؟ اکتیو 2 فعال نیست . میشه با اکتیو1 زد؟ لینک ارسال
saeid9819 22 ارسال شده در 13 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2016 تشکر از راهنمایی دوستان انلاک شد . لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.