saeid9819 22 ارسال شده در 6 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 با سلام یه g531h مشتری اورده سافت برک شده خاموش با 10صدم جریانکشی وقتی به سیستم وصل میکنی شناسایی میشه به شکل زیر چه طوری میتونم درستش کنم لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 6 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 گوشیتون هارد بریک شده و با ایزی جی تگ قابل حل است لینک ارسال
saeid9819 22 ارسال شده در 6 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 ایزی جیتک دارم روششو برام میزارین با فایل و جوینت ها ؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 6 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 درود دوست عزیز آموزش ایزی جیتگ جایی نیست.اگه باکس ایزی جیتگ داری میتونی ازساپورتش پینوت وفایل دامپ دانلودکنی ولی اگه تاحالا اینکارونکردید توصیه میکنم بدیدبه یک همکارخبره تا درست کنه. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 6 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 اینم پینوت این مدل خدمت شما: GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
saeid9819 22 ارسال شده در 6 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 تشکر از راهنماییتون خوب باید از جایی شروع کنم دیگه اگه بیشتر راهنمایی کنید انشااله درستش میکنم. فایل دامپش و هم اگه دارین اپ کنین لطفا .. لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 6 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 درود.. متاسفانه فایل دامپ این مدل وندارم ولی پیدامیکنم وحتما براتون آپ میکنم توچندروزآینده. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 6 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 دوست عزیز نیازی به دامپ نداری شما پینات رو وصل کن و با باکس atf اخرین ورژن فایل فلش رو از طریق دایرکت رایت کن یا با باکس ایزی و نرم افزار direct emmc samsoung flasher فایل فلش رو رایت کن روش رایت فایل فلش از طریق دایرکت بسیار زمان بره برای راحتی فقط تیک های مربوط به روشن شدن رو بزن مثل param .cm boot soot لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.