BAHMAN 48 ارسال شده در 6 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 سلام به همه دوستان و همکاران گلم خیلی از دوستان و همکاران عزیز آیفون کار نمیکنن و ازشون وقتی میپرسی میگن برامون ایفون نمیاد جالبه به نظر من وقتی شما یک مشتری ایفون داشته باشید اون مشتری براتون مشتری میاره پس بعد از مدتی میشید یک ایفون کار که همه میشناسنتون و برای کلاس کارتونم خوبه چون مشتریهای ایفون اصولا ادم های هستن که دستشون به دهشون میرسه و خوب پول میدن پس ایفون کار کنید من دوست دارم رایگان به همه دوستانی در حد علم با کمک دوستان ایفون رو از مبتی یاد بدم جوری که همه یاد بگیرن من بارها خواستم این تاپیک رو بزنم و نمیدونم چقدر دوستان تمایل به این یاد گیری دارن از دوستان میخوام تا اگه تمایل به یاد گیری دارن نظرشون رو بگن یا از کلید تشکر استفاده کنن تا ماهم به لطف خدا شروع به اموزش کنیم یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 6 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 عالی میشه استاد بهمن جان با کمال مشتاقی منتظریم لینک ارسال
fardin1369 11 ارسال شده در 6 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 عالی هست ممنون میشم زودتر شروع کنین بیشتر سوالات ایفون جواب داداه نمیشه تو اکثر سایت ها مشکل نشناختن سیم ایفون 5 رو هیچ کس جواب نداد لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 6 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 درود بر شما منتظر اموزش هستیم ؟ً@*&،87941 لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 6 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 من که خیلی وقته منتظرم خخخخً@*&،87941 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 6 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 باسلام باعرض تشکر دوست عزیز تو این بازار خراب لااقل میتونیم اطلاعاتمون رو زیاد کنیم ممنون که در حد اطلاعاتتون میخواید کمک کنید اگه همه همین قدر کمک میکردنند مشکل برا همکاران پیش نمیومد لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 6 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 فقط کار ایفون یکم درامدش بهتره خودکشی اقتصادی نکنیمً@*&،2222 لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 7 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2016 عرض سلام. منم خیلی مایلم البته دست و پا شکسته فلش و جیلبریک میکنم اما اگر بصورت حرفه ای باشه خیلی خوب میشه. ممنون لینک ارسال
nimajafari1498 11 ارسال شده در 7 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2016 سلام ممنون میشم اگه بزارید اموزش هارو تشکر لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 7 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2016 استاد کلاسا رو کی شروع میکنید هر چی از علم نرم افزاری بدونیم بازم کمه کار با ایفون رو تقریبا میدونم ولی دوست دارم به صورت کامل بدونم دوستان میتونن با این برنامه به راحتی برنامه ایفون رو نصب کنن Tongbu Assistant نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.