sadra.z 35 ارسال شده در 2 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2016 با عرض سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز دوستان نظراتشون را گفتن منم نظر خودم را میگم من از ابتدایی که وارد سایت شدم میل به کوک کردن رام داشتم در قسمت توسعه دهنده ها ثبت نام کردم اما به خاطر دلایلی نمیتونستم زیاد مطالعه داشته باشم و بعضی از اموزش ها کیجم میکرد و میل به خوندن اموزشها نداشتم بعد که نرم افزار ارائه شد یه کم بهتر تونستم به اموزشهام برسم ولی گرفتاریها زیاد بود و نمیتونستم به صورت کلی اموزشها را بخونم تا اینکه اقا ایلیا اموزشها را از ابتدا روزی دو سه اموزش میذاشتن اونم از ابتدا در حالی که من نرم افزار را هم داشتم شروع به خوندن اموزشها کردم ومیتونم بگم واقعا خیلی کمک کردن به من که گرفتاریهام زیاد بود حالا حداقل میتونم اموزشها را حتی شبی یک پست را قشنگ مطالعه کنم و میگم این اموزشها واقعا حرف نداره همه چی به صورت تصویری و با ویدیو گذاشته شده و اینقدر این اموزشها روان هستن که اکه به همینصورت پیش بره این سایت به زودی بهترین کوکرها را دور خودش جمع کرده دوستان ارزش این اموزشها را باید بدونن وباید متوجه بشن همینجوری که دارن تلاش میکنن تا یه کوکر موفق باشن باید اینا هم بدونن این اموزشها به اسونی به دستتون نمیرسه و زحمت زیادی اقای سوری براشون گشیده و حاصل چند سال تجربه ایشونه ودر اخر از زحمات اقای سوری تشکر میکنم که واقعا هم برای سایت هم برای کاربرای سایت به بهترین شیوه وقتشون را میزارن با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 3 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2016 با تشکر از ایلیا عزیز من هیچ سر رشته ای از کوک کردن و برنامه نویسی نداشتم. وقتی واسه بار اول گوشی خودمو بدون فلش به صورت دائمی فارسی کردم مصلما ذوق زده شدم. اینا نشان از روان بودن و ساده بودن آموزش های جناب ایلیا صوری هست. دوستان نمیخوام تبلیغی صحبت کنم ولی خداییش با این مبلغ کم هیچ جایی نمیتونین اینجور آموزش کامل ببینین اونم به صورت تصویری و با پشتیبانی کامل. اگه یه سایت پیدا کردین که مثل این انجمن آموزشش با این هزینه ی ناچیز کامل باشه هرچی بگین درسته. پس انتخاب با خودتونه. من وقت اینو نداشتم که هم بخوام برنامه نویسی یاد بگیرم هم به کارام برسم ولی این آموزش ها کاری کرده که بدون شناخت از علم برنامه نویسی هم بتونم خیلی کارا بکنم. موفق باشید. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
hamrah1 11 ارسال شده در 3 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2016 سلام به نظر من در نرم افزار به نسبت سایت منظم تر وطبقه بندی شده تر میشود مطالب را مطالعه کرد . لینک ارسال
aref 10 ارسال شده در 5 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2016 سلام بنده هم راضیم از سایتتون عالیه امیدوارم همیشه موفق باشین اما جناب من نرم افزار شخصی سازی رام رو گرفتم اما تا حالا هیچ کاری باهاش نکردم فقط آموزشه یا نمیدونم خلاصه اگه میشه راهنمایی کنید منو من هیچی ازش نمیدونم هیچی لینک ارسال
saeid.gsmdeveloper 10 ارسال شده در 5 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2016 دوستان سایت رو از دست ندید .. اینجا تبادل نطر میشه.. مشکلات مطرح میشه.. از هر جنبه ای نگاه کنید سایت بهتره تا app لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 5 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2016 سلام بنده هم راضیم از سایتتون عالیه امیدوارم همیشه موفق باشین اما جناب من نرم افزار شخصی سازی رام رو گرفتم اما تا حالا هیچ کاری باهاش نکردم فقط آموزشه یا نمیدونم خلاصه اگه میشه راهنمایی کنید منو من هیچی ازش نمیدونم هیچی به اینجا تاپیک برید http://gsm-developers.ir/thread11146.html پست دوم لینک ارسال
rez6 12 ارسال شده در 11 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، 2016 به نظر من هم با بقیه تعامل داشته باشیم و با مشکلات بقیه هم اشنا میشیم لینک ارسال
K47EH 13 ارسال شده در 18 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2016 سلام علیک دوستان من راضی ام ولی در مورد سوال که فرد سوالی میکنه یا جواب داده نمیشه یه بعد از مدت طولانی جواب داده میشه لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 18 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2016 سلام علیک دوستان من راضی ام ولی در مورد سوال که فرد سوالی میکنه یا جواب داده نمیشه یه بعد از مدت طولانی جواب داده میشه درود بر شما همکار عزیزم. با اجازه از استاد عزیز ایلیا جان.. بعضی از سوالا کمی جلوتر از آموزشاست و هنوز ایلیا بهش نرسیده و همکارایی که جواب نمیگیرن مطمعن باشن جوابشون رو توی قسمتای بعد آموزش میگیرن. بعضی از سوالایی هم ک مربوط به آموزش میشه رو آقا ایلیا خودش جواب میده. پس جای هیچ نگرانی از بابت پاسخ گویی به موقع نداشته باشید. موفق باشید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.