رامین ملکی 51 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ ممنون میشم لینک رام کاستوم رو محبت کنید... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. نقل قول لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ کسی نیست؟؟خیلی ضروری دوستان.. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. نقل قول لینک ارسال
K47EH 13 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ باعرض سلام علیکم دوست من LINK FILE FLASH HTC M8 CUSTOM ROM : https://fl1.androidfilehost.com/dl/X_B7OfvEye4W91tqxOHr1w/1469227625/24591000424947051/ViperOneM8_6.0.0.zip LINK FILE CUSTOM RECOVERY : Download twrp-3. نقل قول لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ ممنون از لطفتون... یه نکته خاص بود که من از یاد برده بودم که گوشی باید s-off میشد بعد....که اونم هزینشو مشتریش قبول نکرد...دادیم رفت... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. نقل قول لینک ارسال
K47EH 13 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ دوست من soff چرا انلاک میکردی تموم دیگه یه کاستوم ریکاوری بعد نصب رام رام دیگه این همه دردسر واسه چی نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ آقای ملکی شما یکم پست های زیر رو مطالعه کنید نیازی به رام کاستوم هم نیست برای فلش گوشی های HTC یکم باید صبور باشید و نکاتی که اعلام شده رو رعایت کنید. آموزش تشخیص بیلدنامبر گوشی های htc آموزش نحوه صحیح دانلود فایل فلش های htc آموزش مشحصات کامل گوشی های htc از روی فست بوت نقل قول لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ ممنون از لطفتون....حتما معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .