سجادبیانی 97 ارسال شده در 16 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2016 صبر کنید فایل اورجینال شرکتی براتون آپ کنم برای شنبه میتونم براتون آپ کنم سلام استاد ممنون میشم برام آپ کنید دوتا فایل زدم نشد GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 17 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2016 کسی نیست راهنمایی کنه تبلت خاموش شده GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 17 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2016 کسی نیست راهنمایی کنه تبلت خاموش شده درود... غروب یک پیامی بهم بده فراموش نکنم براتون حتماآپ میکنم. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 17 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2016 درود… فایلوبراتون آپ کردم.صبح توانجمن قرارمیدم.فایل بکاب وتست شده است. انشالله کارت راه میفته. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 18 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2016 ممنون داداش پشت برد نوشته بود TW-012 A760G-MAINBOARD-V2.2.0 2012/08/21 توی سرور سایت این برد به مدل من میخوره ؟ فایل فلش های تبلت چینی آلوینر A1 allwinner a1 tablet firmware این عکسی که گذاشتین عکس بردتبلت شماست؟ این فایلودقیق خودشودارم. دارم آپ میکنم. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 18 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2016 این عکسی که گذاشتین عکس بردتبلت شماست؟این فایلودقیق خودشودارم. دارم آپ میکنم. بله عکس برد من هست . ممون بابت فایل آقایی ً@*&،654163 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 18 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2016 http://gsm-developers.ir/thread11092.html#post38235 GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 18 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2016 http://gsm-developers.ir/thread11092.html#post38235 این فایلی که گذاشتید فرق داره ولی با این حال زدم تا 90 درصد رفت ارور داد برد تبلت من اینه tw-012 a760g-mainboard-v2.2.0 2012/08/21 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 18 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2016 فایل باهمین مشخصات درحال آپلوده انشالله یک ساعت دیگه توانجمن میزارم. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 18 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2016 این فایلی که گذاشتید فرق داره ولی با این حال زدم تا 90 درصد رفت ارور داد برد تبلت من اینه tw-012 a760g-mainboard-v2.2.0 2012/08/21 درود... فایل دیگه هم آپ شد.به این آدرس برید. http://gsm-developers.ir/thread11092.html#post38288 GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.