سجادبیانی 97 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ سلام مشتری تبلت رو آورده روی آرمه تو انجمن سرچ کردم فایل تبلت DIMO D31 رو پیدا کردم که با فلش تولز فلش می خوره ولی این به ولکانو که وصل میکنم میخام رید بگیرم اصلا هیچی عکس المعلی نداره یعنی CPU مدیاتک نیست تبلت رو روشن می کنم میزنه DIMO D31-A اینم عکس از برد گوشی GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید نقل قول لینک ارسال
reza_2344 301 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) سلام و درود اگه مین بردش بدید راحتره من اینو دارم a1_tw-12_a76g-mainboard-v2.2._212821 - Download - 4shared البته با ولکانو یبار واپش کن شاید اومد بالا درایورش نصب کن تو قسمت adb mode wipe all ویرایش شده 24 تیر، ۱۳۹۵ توسط reza_2344 نقل قول لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ مدل مین برد تو تصویر هست m1190-modem-v5.0.0 2012.10.11 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید نقل قول لینک ارسال
reza_2344 301 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ داداش کنا پی اف رو همشون نوشته داره سعی کن زیر فلط گاهی پشت بر دنوشته داره البته شما استاد ما هستین مثل این کنا پی اف ورزن 6 نوشته ولی مینش 2.0.0 نقل قول لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) ممنون داداش پشت برد نوشته بود TW-012 A760G-MAINBOARD-V2.2.0 2012/08/21 توی سرور سایت این برد به مدل من میخوره ؟ فایل فلش های تبلت چینی آلوینر A1 allwinner a1 tablet firmware ویرایش شده 24 تیر، ۱۳۹۵ توسط سجادبیانی GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید نقل قول لینک ارسال
reza_2344 301 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ همین فایل دانلود اعلام نتیجه کنید http://gsm-developers.ir/redirect-to/?redirect=http%3A%2F%2Fwww.4shared.com%2Ffile%2FOWUUbwhK%2FA10_TW-012_A760G-MAINBOARD-V22.htm نقل قول لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ همین فایل دانلود اعلام نتیجه کنیدhttp://gsm-developers.ir/redirect-to/?redirect=http%3A%2F%2Fwww.4shared.com%2Ffile%2FOWUUbwhK%2FA10_TW-012_A760G-MAINBOARD-V22.htm این فایل رو زدم کامل فلش شد ولی وقتی روشن می کنی هیچی تصویر نمی ده مشخص هست که روشنه ولی تصویر نمی ده GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید نقل قول لینک ارسال
موبایل حسین 41 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ این فایل رو زدم کامل فلش شد ولی وقتی روشن می کنی هیچی تصویر نمی ده مشخص هست که روشنه ولی تصویر نمی ده صبر کنید فایل اورجینال شرکتی براتون آپ کنم برای شنبه میتونم براتون آپ کنم نقل قول لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) صبر کنید فایل اورجینال شرکتی براتون آپ کنم برای شنبه میتونم براتون آپ کنم خیلی دیره ولی بازم ممنون آپ کنید منتظر می مونم یه فایل تو سرور سایت هست اونم بزنم ببینم چی میشه نرم افزار فونیکس رو اجرا کردم تبلت رو به گوشی که نصب کردم رامی که الان نصب کردم تاریخش جدیدتر هست ولی تاریخی که روی برد تبلت زده قدیمی تر هست اگه رام باشه که با تاریخ برد یکی باشه مشگل تصویر نداشتن تبلت درست میشه ویرایش شده 24 تیر، ۱۳۹۵ توسط سجادبیانی GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید نقل قول لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ رام تو سرور سایت هم زدم اونم به همین تاریخ جدید هست اگه دوستان تاریخ قدیمی تر رو دارند ممنون میشم لینک بدید فایل فلش های تبلت چینی آلوینر A1 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید نقل قول لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ صبر کنید فایل اورجینال شرکتی براتون آپ کنم برای شنبه میتونم براتون آپ کنم سلام استاد ممنون میشم برام آپ کنید دوتا فایل زدم نشد GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید نقل قول لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ کسی نیست راهنمایی کنه تبلت خاموش شده GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ کسی نیست راهنمایی کنه تبلت خاموش شده درود... غروب یک پیامی بهم بده فراموش نکنم براتون حتماآپ میکنم. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ درود… فایلوبراتون آپ کردم.صبح توانجمن قرارمیدم.فایل بکاب وتست شده است. انشالله کارت راه میفته. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ ممنون داداش پشت برد نوشته بود TW-012 A760G-MAINBOARD-V2.2.0 2012/08/21 توی سرور سایت این برد به مدل من میخوره ؟ فایل فلش های تبلت چینی آلوینر A1 allwinner a1 tablet firmware این عکسی که گذاشتین عکس بردتبلت شماست؟ این فایلودقیق خودشودارم. دارم آپ میکنم. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) این عکسی که گذاشتین عکس بردتبلت شماست؟این فایلودقیق خودشودارم. دارم آپ میکنم. بله عکس برد من هست . ممون بابت فایل آقایی ً@*&،654163 ویرایش شده 28 تیر، ۱۳۹۵ توسط سجادبیانی GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ http://gsm-developers.ir/thread11092.html#post38235 GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) http://gsm-developers.ir/thread11092.html#post38235 این فایلی که گذاشتید فرق داره ولی با این حال زدم تا 90 درصد رفت ارور داد برد تبلت من اینه tw-012 a760g-mainboard-v2.2.0 2012/08/21 ویرایش شده 28 تیر، ۱۳۹۵ توسط سجادبیانی GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ فایل باهمین مشخصات درحال آپلوده انشالله یک ساعت دیگه توانجمن میزارم. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ این فایلی که گذاشتید فرق داره ولی با این حال زدم تا 90 درصد رفت ارور داد برد تبلت من اینه tw-012 a760g-mainboard-v2.2.0 2012/08/21 درود... فایل دیگه هم آپ شد.به این آدرس برید. http://gsm-developers.ir/thread11092.html#post38288 GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) با این هم نشد تصویر نمیده ً@*&،+63 بازم ممنون بابت اینکه فایل آپلود کردید دوستان کسی فایل دیگه ای داره پشت برد تبلت تاریخ زده 21/8/2012 ولی تمام فایل های که دوستان گذاشته بودن تاریخ 15/9/2012 بود فکر کنم دلیل اصلی که تصویر نمیده بخاطر این تاریخ باشه ممنون میشم تاریخ 21/8/2012 رو لینک بدید ویرایش شده 28 تیر، ۱۳۹۵ توسط سجادبیانی GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ شمایک ال سی دی دیگه تست کنید احتمالا تصویربیاد. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ عزیزان کسی نتیجه ای نگرفت؟ irgsm نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .