hackerbaz 10 ارسال شده در 10 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2016 سلام دیروز داشتم در موردشون تحقیق میکردم که این آموزشو دیدم و از آنجایی که دوس دارم بقیه دوستان هم زودتر جلو برند گفتم بزارم شاید به درد دوستان خورد و به اشتراک میذارم و یه سوال از ایلیا جان؟ در آموزش زیر میگه فایل های زیر رو به پوشه مذکور کپی کنیم First Copy system.new.dat , system.transfer.list To "Paste-DAT-Here" Folder در حالی که ما فقط system.img رو داریم این فایل ها رو نتونستم داخل فایل های اندروید 5 و 6 پیدا کنم ممنون میشم این سوالاتمونو به آپدیت ها ی برنامه موکول نکنید و جواب بدید لینک آموزش لینک ارسال
dashti.68 10 ارسال شده در 11 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2016 سلام من از اين روش استفاده ميكنم تست هم كردم بدون مشكله اول بايد با ImgExtractor_32-64Bit پارتيشن بوت رو آنپك كنيد به اين صورت كه BOOT.IMG رو درگ ميكنيد به رويMENU.BAT و اون رو آنپك ميكنيد و از فولدر initrd فايل file_contexts رو كپي ميكنيد و درون فولدر Input-IMG از نرم افزار دوم يعني Auto Tool Unpack Repack مي ريزيد وفايل system رام رو كنار همين فايل بريزيد و AUTO_TOOL_V2.0 رو اجرا كنيد و با توجه به نوع پسوند فايل يعني dat يا img اون رو آنپك كنيد . براي ريپك كردن هم يك فايل به نام system.new.img يا dat هستش كه بايد حجم اون رو وارد كنيد تا ريپك بدون مشكل انجام بشه البته بايد JDK و Python3 روي سيستم نصب باشه فايل ضميمه لینک ارسال
hackerbaz 10 ارسال شده در 11 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2016 سلام من از اين روش استفاده ميكنم تست هم كردم بدون مشكله اول بايد با ImgExtractor_32-64Bit پارتيشن بوت رو آنپك كنيد به اين صورت كه BOOT.IMG رو درگ ميكنيد به رويMENU.BAT و اون رو آنپك ميكنيد و از فولدر initrd فايل file_contexts رو كپي ميكنيد و درون فولدر Input-IMG از نرم افزار دوم يعني Auto Tool Unpack Repack مي ريزيد وفايل system رام رو كنار همين فايل بريزيد و AUTO_TOOL_V2.0 رو اجرا كنيد و با توجه به نوع پسوند فايل يعني dat يا img اون رو آنپك كنيد . براي ريپك كردن هم يك فايل به نام system.new.img يا dat هستش كه بايد حجم اون رو وارد كنيد تا ريپك بدون مشكل انجام بشه البته بايد JDK و Python3 روي سيستم نصب باشه فايل ضميمه با تشکر ویژه از شما دوست گرامی بخاطر توضیح کاملتان لینک ارسال
hackerbaz 10 ارسال شده در 14 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، 2016 سلام الان دقیقا من همینکارو میکنم ارور زیر رو میده؟ لینک ارسال
hackerbaz 10 ارسال شده در 17 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2016 دوستان نظری ندارند؟ لینک ارسال
hackerbaz 10 ارسال شده در 23 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2016 ایلیا جان ممنون میشم اینم جواب بدید لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 23 مهر، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2016 ایلیا جان ممنون میشم اینم جواب بدید درود بر شما . از انجا که از لاگ شما پیداست مبنی بر این است که مراحل را با دقت طی نکردید و نواقص عملیاتی دارید. خیلی عجله نکنید دنیای جی اس ام فقط برای امروز نیست و همیشه باهم خواهیم ماند و بنده در حال تکمیل اموزشها و ویدیویی کردن هستم ... انشاالله این بخش را توسعه خواهیم داد و اینجور اموزشا زیاد سخت نیستند برای نسخه لولیپوپ و مارشمالو در تایپکی مجزا مانند دیگر اموزشها به صورت کامل توضیح خواهیم داد. موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.