hasan32 15 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ با سلام دوستان تبلت رو فرمت كردم دستي و با باكس روي آرم هست و بالا نمياد فايل اين مدل احتياج هست ممنون كسي داره واسم آپ كنه خيلي لازمه لاگ اينفو: PU: MT6572 SW:0000 Ver: CA01 Downloading Boot8 ... EMMC Size: 0x01CD000000 Flash Type: EMMC INT/EXT RAM Size: 0x0+0x0 Reading infr(EMMC)... id:ALPS.JB3.MP.V1.12 version:4.4.2 model:A605W brand:alps manufacturer:alps نقل قول لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ ورژن مین برد رو قرار بدید. اگر ورژن مین m706-MB-V4.2 هست بگوید فایل رام قرار دهیم. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems نقل قول لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام ورژن مین برد m706-mb-v5.2 نقل قول لینک ارسال
hamed1028 15 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ با این فایل تست کن دوست عزیز: دانلود فایل Download m706 mt6572 reza 2344 zip از آپلود آی آر نقل قول لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ ممنون دوست عزیز از فایلی که قرار دادید اما باز هم مشکل رفع نشد تبلت روی آرم رفت و مدام ریستارت میکنه شارژ باطری هم خوبه تموم پارتیشن ها رایت شد بدون مشکل دوستان فایلی دیگه ای دارند ممنون میشم نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ فایل اصلی خودتبلت ccit همین مدلومغازه دارم. فرداانشالله براتون آپ میکنم. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ فایل اصلی خودتبلت ccit همین مدلومغازه دارم. فرداانشالله براتون آپ میکنم. سلام منتظر فایل هستم خواهشا آپ کنید. لازم دارم نقل قول لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) با فایل زیر راه افتاد بدون مشکل وایفای بلوتوس و دوربین دانلود ممنون از جناب اسماعیل عباسی عزیز ویرایش شده 28 مرداد، ۱۳۹۵ توسط hasan32 نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .