ARA6 27 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ با سلام و عرض تبريك عيد فطر به مناسبت عيد فطر هاردهاي هواوي G730 , G610 كه جزؤ پر مصرفترين ها هم هستند رو براي فروش ويژه انتخاب كردم. اين دو مدلو با قيمت ٢٦٠٠٠ تومان خدمتتون تقديم ميكنم. مارك آي سي ها سامسونگه و دونه دونه توسط خودم با emate تست كامل شده. ساير آي سي ها هم موجوده و اونا هم با قيمت مناسب عرضه ميشه. با آرزوي موفقيت... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... نقل قول لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ با سلام و عرض تبريك عيد فطربه مناسبت عيد فطر هاردهاي هواوي G730 , G610 كه جزؤ پر مصرفترين ها هم هستند رو براي فروش ويژه انتخاب كردم. اين دو مدلو با قيمت ٢٦٠٠٠ تومان خدمتتون تقديم ميكنم. مارك آي سي ها سامسونگه و دونه دونه توسط خودم با emate تست كامل شده. ساير آي سي ها هم موجوده و اونا هم با قيمت مناسب عرضه ميشه. با آرزوي موفقيت... چجوری سفارش بدیم نقل قول لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ چجوری سفارش بدیم من مشهد هستم و اينم تلفن تماسمه ١٣١٢-١٤١٤-٠٩١ براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... نقل قول لینک ارسال
iraj62 10 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ درود واسه y520-u22 و i9300 و n7100 هم دارین قیمت ؟؟ ممنون رهایی با شکستن زندان درون آغاز میشود تنها بنیان رهایی آگاهیست آگاهی !! نقل قول لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) درودواسه y520-u22 و i9300 و n7100 هم دارین قیمت ؟؟ ممنون سلام y520 40000 n7100 40000 ویرایش شده 21 مرداد، ۱۳۹۵ توسط ARA6 براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... نقل قول لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ دوستان در خدمتتون هستم این بار با هارد i9300 به قیمت فوق العاده ی 39000 تومان به مناسبت عید ولادت امام رضا... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... نقل قول لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) سلام میشه هارد y600-u20 رو هم قیمت بدین؟ هارد هارو تکی هم میفروشین؟ ویرایش شده 21 مرداد، ۱۳۹۵ توسط masoud نقل قول لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ سلاممیشه هارد y600-u20 رو هم قیمت بدین؟ هارد هارو تکی هم میفروشین؟ سلام هارد y600 40 تومن خدمتتون میدم . اگه با توجه به هزینه ی پستش براتون میصرفه بله تک فروشی هم داریم... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .