behzad007 12 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان گوشی بدون تیک usb dibubing هست میخوام اظلاعاتش پاک نشه با دانگل هوا هر کاری کردم نشد IMPORTANT NOTE: DON'T CONNECT MULTIPLE ANDROID DEVICE IN USB DEBUGGING MODE AT SAME TIME! Waiting For Device... OK[WinUSB] Device Status: [ONLINE] Removing Pattern Lock... Fail! -7 Stopping ADB Service... OK Operation Time: 00:00:32 نقل قول لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ داداش من بايد ريكاوري كاستوم نصب كني هوا دانگل كلا جق جقه هست هميشه اخرش done ميده نقل قول لینک ارسال
behzad007 12 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ داداش من بايد ريكاوري كاستوم نصب كني هوا دانگل كلا جق جقه هست هميشه اخرش done ميده ممنون دوست عزیز شما ريكاوري كاستوم دارید با فایل حذف پترمشو نقل قول لینک ارسال
behzad007 12 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ دوستان کسی ريكاوري كاستوم با فایل حذف پترم داره نقل قول لینک ارسال
Alir3za 10 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ کاستوم ریکاوری بزنید باید بوت لودر انلاک کنید که باعث پاک شدن اطلاعات و فکتوری گوشی میشه نقل قول لینک ارسال
behzad007 12 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ کاستوم ریکاوری بزنید باید بوت لودر انلاک کنید که باعث پاک شدن اطلاعات و فکتوری گوشی میشه خیلی ممنون دوست عزیز نقل قول لینک ارسال
newsoft 12 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ نیاز به این کارها نیست توحالت ریکاوری دیباگش فعاله روت کن پترنو بردار من تاحالا 6 تا برداشتم با این روش خودم نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .