nimajafari1498 11 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید دوستان اگه کسی فایلشو داره بزارهئ ممنون میشم ویروس داشت با ولکانو زدم ویروس کشی کردم الان رو ارم هست نقل قول لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ ........................................... GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems نقل قول لینک ارسال
nimajafari1498 11 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ دوستان با ولکانو فرمت کردم جواب نداد با خود گوشی فرمت زدم حل شد نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 50 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اینو میگم جهت تکمیل پست شما که ولکانو داری برای پاک کردن ویروس از آنتی ویروس مراپی استفاده کنی که به این مشکلات برنخورید نقل قول لینک ارسال
nimajafari1498 11 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ ممنون بابت راهنمایتون. از از مراپی استفاده کردم تا حالا با این مشکل بر نخوردم خیلیم خوب بود. ویروس کشی کردم بعد فرمت کردم رو ارم. موند. فایلش هم نبود. تا اینکه با کلید از طریق خود گوشی فرمت زدم دیدم حل شد واسه خودمم یکم باور نکردنی بود ولی حل شد بازم ممنون نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .