سجادبیانی 97 ارسال شده در 3 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 سلام این گوش اومد اندروید 4.4.2 بود به اندروید 5.0 ارتقا دادم ولی حالا وایفای روشن می کنی همون لحظه خاموش میشه ممنون میشم راهنمایی کنید فایلی که فلش زدم اینه n9005xxugboi8_n9005ojvgboi1_mid GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 3 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 سلام و درود بر شما.... از پست زیر استفاده کنید. http://gsm-developers.ir/thread10145.html GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 3 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 سلام و درود بر شما.... از پست زیر استفاده کنید. http://gsm-developers.ir/thread10145.html از روشی که دوستان گفتن رفتم ولی نشد ممنون میشم راهنمایی کنید فایل دومی رو زدم ول آخر کار ارور داد دانلود رامهای رسمی و فارسی سامسونگ N9 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 3 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 ممنون درست شد ریکاوری کاستوم نصب کردم twrp بعد فایل وایفای رو از ریکاوری نصب کردم الان سئوالم اینه که اندروید 5 برای این دوباره بزنم وایفای خراب میشه یا نه ؟ ممنون میشم لینک اندروید 5 که باز وایفای خراب نشه GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 3 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 اعلام نتیجه بلخره درست شد دوباره اندروی 5 زدم بعد twrp رو نصب کردم از طریق ریکاوری فایل وایفا رو نصب کردم اومد بالا و اوکی بود ممنون از راهنماییتون GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 3 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 با تشکر از اعلام نتیجه موضوع بسته شد. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.