WoLfCoMpUtEr 10 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان بعد این که من از اندروید 5 به 4.4 دانگرید کردم گوشی بریک شد و وقتی روشن میکنی روی ارم ایسوز میمونه و وقتی میخوام برم droidboot ارم usb میاد و سریع خاموش میشه اما وقتی کابل وصل باشه خاموش نمیشه و روی همون ارم میمونه . چجوری میشه با xFSTK فست بوت رو بالا آورد . اون 4 فایل ها که نرم افزار نیاز داره از کجای رام بیارم ؟ رام فایل های boot.img و fastboot.img و modem.zip و ifwi.zip و splash.zip رو داره . ممنون میشم راهنمایی کنید . اگه فست بوت بیاد خودم راحت فلشش میکنم نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 50 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ شما باید تبلتو ببری حالت درویدبوت یک بار سوکت باطریو در بیار بعد ببر حالت دروید بوت فایلهاییم که گفتی باید فایل زیپتو اکسترکت کنی و از اونجا فایلهارو استخراج کنی نقل قول لینک ارسال
WoLfCoMpUtEr 10 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ شما باید تبلتو ببری حالت درویدبوتیک بار سوکت باطریو در بیار بعد ببر حالت دروید بوت فایلهاییم که گفتی باید فایل زیپتو اکسترکت کنی و از اونجا فایلهارو استخراج کنی عزیز سوکتو در آوردم دوباره جا زدم یه ویبره داد . بعد ولوم بالا و پاور رو گرفتم اما دوباره ارم usb میاد .ً@*&،5 نقل قول لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ عزیز سوکتو در آوردم دوباره جا زدم یه ویبره داد .بعد ولوم بالا و پاور رو گرفتم اما دوباره ارم usb میاد .ً@*&،5 درود... از آموزش زیر استفاده کنید. آموزش حل مشکل بریک و بوت لوپ اسمارت فون ایسوس zenfone 6 از جی اس ام دولوپرز GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems نقل قول لینک ارسال
WoLfCoMpUtEr 10 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ درود... از آموزش زیر استفاده کنید. آموزش حل مشکل بریک و بوت لوپ اسمارت فون ایسوس zenfone 6 از جی اس ام دولوپرز نمیتونم لینکا رو ببینم تازه عضو شدم و مشتری منتظره .حالا باید پست بفرستم تا ویژه شم ؟ راه سریع تری نداره ؟ داد دانگریدش کنم بریک شد اونم گیر داده حتما درستش کنم .دیوونه شدم نقل قول لینک ارسال
WoLfCoMpUtEr 10 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ آهان دیدم. خب عزیز فست بوت نمیاد و تا میخوام برم دردوید بوت ارم یو اس بی میاد نقل قول لینک ارسال
WoLfCoMpUtEr 10 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ کسی نیست راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ با سلام دوست عزیز اول شما مطمئن باشید باتری پر هستش برای اطمینان تبلت رو با شارژر اصلی یک ساعت بزارید زیر شارژ تا کامل پر بشه بعد همه منو ها و موارد نمایان خواهد شد. نقل قول لینک ارسال
WoLfCoMpUtEr 10 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ با سلامدوست عزیز اول شما مطمئن باشید باتری پر هستش برای اطمینان تبلت رو با شارژر اصلی یک ساعت بزارید زیر شارژ تا کامل پر بشه بعد همه منو ها و موارد نمایان خواهد شد. شارژ کامل کامل هست اما هنوز آرم usb !!! بعد از اکسترکت modem.zip و ifwi.zip و splash.zip این فایل ها به دست اومد . کدوم یک از اینا رو تو xfstk بزارم ؟ میشه توضیح بدید اولین تبلتیه که این طوری شد. نقل قول لینک ارسال
WoLfCoMpUtEr 10 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ آقا تو رو قرآن یکی کمک کنه نقل قول لینک ارسال
WoLfCoMpUtEr 10 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ اینجا از قبرستون هم بدتره . هههههً@*&،57865 نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .