WoLfCoMpUtEr 10 ارسال شده در 2 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2016 سلام دوستان بعد این که من از اندروید 5 به 4.4 دانگرید کردم گوشی بریک شد و وقتی روشن میکنی روی ارم ایسوز میمونه و وقتی میخوام برم droidboot ارم usb میاد و سریع خاموش میشه اما وقتی کابل وصل باشه خاموش نمیشه و روی همون ارم میمونه . چجوری میشه با xFSTK فست بوت رو بالا آورد . اون 4 فایل ها که نرم افزار نیاز داره از کجای رام بیارم ؟ رام فایل های boot.img و fastboot.img و modem.zip و ifwi.zip و splash.zip رو داره . ممنون میشم راهنمایی کنید . اگه فست بوت بیاد خودم راحت فلشش میکنم لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 2 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2016 شما باید تبلتو ببری حالت درویدبوت یک بار سوکت باطریو در بیار بعد ببر حالت دروید بوت فایلهاییم که گفتی باید فایل زیپتو اکسترکت کنی و از اونجا فایلهارو استخراج کنی لینک ارسال
WoLfCoMpUtEr 10 ارسال شده در 2 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2016 شما باید تبلتو ببری حالت درویدبوتیک بار سوکت باطریو در بیار بعد ببر حالت دروید بوت فایلهاییم که گفتی باید فایل زیپتو اکسترکت کنی و از اونجا فایلهارو استخراج کنی عزیز سوکتو در آوردم دوباره جا زدم یه ویبره داد . بعد ولوم بالا و پاور رو گرفتم اما دوباره ارم usb میاد .ً@*&،5 لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 2 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2016 عزیز سوکتو در آوردم دوباره جا زدم یه ویبره داد .بعد ولوم بالا و پاور رو گرفتم اما دوباره ارم usb میاد .ً@*&،5 درود... از آموزش زیر استفاده کنید. آموزش حل مشکل بریک و بوت لوپ اسمارت فون ایسوس zenfone 6 از جی اس ام دولوپرز GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
WoLfCoMpUtEr 10 ارسال شده در 3 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 درود... از آموزش زیر استفاده کنید. آموزش حل مشکل بریک و بوت لوپ اسمارت فون ایسوس zenfone 6 از جی اس ام دولوپرز نمیتونم لینکا رو ببینم تازه عضو شدم و مشتری منتظره .حالا باید پست بفرستم تا ویژه شم ؟ راه سریع تری نداره ؟ داد دانگریدش کنم بریک شد اونم گیر داده حتما درستش کنم .دیوونه شدم لینک ارسال
WoLfCoMpUtEr 10 ارسال شده در 3 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 آهان دیدم. خب عزیز فست بوت نمیاد و تا میخوام برم دردوید بوت ارم یو اس بی میاد لینک ارسال
WoLfCoMpUtEr 10 ارسال شده در 3 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 کسی نیست راهنمایی کنه؟ لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 3 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 با سلام دوست عزیز اول شما مطمئن باشید باتری پر هستش برای اطمینان تبلت رو با شارژر اصلی یک ساعت بزارید زیر شارژ تا کامل پر بشه بعد همه منو ها و موارد نمایان خواهد شد. لینک ارسال
WoLfCoMpUtEr 10 ارسال شده در 3 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 با سلامدوست عزیز اول شما مطمئن باشید باتری پر هستش برای اطمینان تبلت رو با شارژر اصلی یک ساعت بزارید زیر شارژ تا کامل پر بشه بعد همه منو ها و موارد نمایان خواهد شد. شارژ کامل کامل هست اما هنوز آرم usb !!! بعد از اکسترکت modem.zip و ifwi.zip و splash.zip این فایل ها به دست اومد . کدوم یک از اینا رو تو xfstk بزارم ؟ میشه توضیح بدید اولین تبلتیه که این طوری شد. لینک ارسال
WoLfCoMpUtEr 10 ارسال شده در 3 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 آقا تو رو قرآن یکی کمک کنه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.