AmiR-Ali 21 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ درود بر تمامی تعمیرکاران گرامی با توجه به تغییر و تحولات اخیر بخش دانلود سنتر به دو نفر نویسنده نیاز دارد، از دوستانی که مایل به همکاری هستن در همین پست درخواست دهند تا پس از بررسی های لازم در گروه تلگرام مربوط به بخش سرور انجمن دعوت شوند شرایط لازم جهت انتخاب نویسنده: 1- اطلاعات کافی جهت تعمیرات نرم افزاری داشته باشد 2-وقت نسبتا کافی برای همکاری در دانلودسنتر را داشته باشد 3-کاربر ویژه باشد تا با توجه به شناخت و بررسی پست های مربوطه انتخاب شود 4-فرد مورد نظر موظف هست پایبند تعهد خود بوده و به وظایف خود عمل کند 5-با قوانین و سیاست های دانلود سنتر و انجمن مشکلی نداشته باشد و تابع قوانین باشد مزایای نویسندگان سرور: با توجه به فعالیت و کیفیت پست های ارایه داده، دسترسی رایگان به تمام بخش های دانلودسنتر و تمامی بخش های vip انجمن برای عزیزان در نظر گرفته شده است. موفق و پیروز باشید... نقل قول لینک ارسال
MR.Javad 32 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ سلام خدمت دوستان ...من هستم و در خدمتم تشکر کردن نشانه شخصیت شما میباشد...ً@*&،641 نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ سلام من هم میتونم If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 50 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ خدارو شکر بنده به مزایا دسترسی دارم ً@*&،832 ولی خوب هدفم کمک کردن به عزیزان و انجمن هست دسترسی من به فایل زیاده اگه بتونم تو به روز آوری فایلهای سرور کمک کنم خوشحال میشم موفق باشید نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ درود.. من قبلا چندین باراعلام آمادگی کردم واگه آپلودفایل فعال بشم فایلهای زیادی هست که تودانلودسنتربزارم وخوشحال میشم کمکی بکنم. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ با عرض سلام چون فروش قطعات چینی هم داریم در مجموعه کاری خودمون گوشی های زیادی رو رید گرفتم ازشون که خیلی نایاب هستن. خوشحال میشم در اختیار دوستان بزارم. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .