hackerbaz 10 ارسال شده در 1 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2016 سلام اگه ما بخواییم زبانی بغیر از فارسی مثلا ترکی به رام اضافه کنیم در پوشه های فریمورک میتوانیم یه پوشه جدید با زبان دلخواه که مانند سایر زبانها کد زبان کشور نداره ایجاد کنیم؟ مثلا برای فارسی پوشه های values-fa-rIR , values-fa استفاده میکنیم و برای نمایش در انتخاب زبانها کد زیر را اضافه میکنیم <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <resources> <integer-array name="maps_starting_lat_lng"> <item>32427908</item> <item>53688046</item> </integer-array> <integer-array name="maps_starting_zoom"> <item>4</item> </integer-array> </resources> یک نکته دیگه که وقتی گوشی رو روشن میکنیم برای انتخاب زبان ما هیچ کجا خود کلمه فارسی را ننوشتیم و اما به زبانها کلمه فارسی اضافه شده و فکر میکنم بخاطر استفاده از پوشه ها با نام های کد زبان کشور ایران و فارسی در داخل فایل فریمورک هست؟حدثم درسته؟ و فایل ایکس ام ال ر و که ویرایش میکنیم تا فارسی اضافه بشه کد های از پیش تعیین شده هستن؟ یا میشه مثلا هنگام بالا آمدن گوشی به جای فارسی کلمه پارسی یا هر کلمه دلخواه را نوشت؟اگه میشه از کجا؟ یه سوال دیگه میشه string.xml یه زبان دیگه رو تغییر داد مثلا زبان چینی رو تغییر بدی و هنگام انتخاب زبان چینی گوشی فارسی بشه؟ لینک ارسال
hackerbaz 10 ارسال شده در 1 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2016 الان من میخام ریپک کنم این ارور رو میده؟ یه جاشم متوجه نشدم حجم پوشه سیستم رو باید وارد کنم یا حجم خود فایل اورجینال system.img که اکستراکت کردم؟ با افزایش حجم مشکلم حل میشه اما دیگه فایل توی اودین رایت نمیشه و هنگام رایت سیستم ارور میده الان باید چکار کنم؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 1 مهر، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2016 اگه ما بخواییم زبانی بغیر از فارسی مثلا ترکی به رام اضافه کنیم در پوشه های فریمورک میتوانیم یه پوشه جدید با زبان دلخواه که مانند سایر زبانها کد زبان کشور نداره ایجاد کنیم؟ مثلا برای فارسی پوشه های values-fa-rIR , values-fa استفاده میکنیم و برای نمایش در انتخاب زبانها کد زیر را اضافه میکنیم درود ... بله هیچ مشکلی نیست میتوانید پوشه با لقب دلخواه قرار دهید ولی نباید نامش بیشتر از دو رقم باشه مثل values-fa یک نکته دیگه که وقتی گوشی رو روشن میکنیم برای انتخاب زبان ما هیچ کجا خود کلمه فارسی را ننوشتیم و اما به زبانها کلمه فارسی اضافه شده و فکر میکنم بخاطر استفاده از پوشه ها با نام های کد زبان کشور ایران و فارسی در داخل فایل فریمورک هست؟حدثم درسته؟ القاب زبان ها به صورت کد در دیتابیس رام اندروید قرار داده شده . مثلا شما با قرار دادن کد fa خودش خودکار مینویسه فارسی یا مثلا en مینویسه انگلیسی چون این القاب در دیتابیس تعریف شده است شما مثلا درج کنید ir دیگه این نمیشه لقب و همچین لقبی در دیتابیس تعریف نشده است که زبانی رو کامل بنویسه در اینصورت فقط ir رو تو لیست زبان نشون میده ضمنا مثلا اگر از کد ir استفاده بشه باید تمامی apk ها رو باز کنید و values-fa رو به values-ir تغییر دهید در غیر اینصورت از زبان دیفالت استفاده خواهد کرد.. میشه string.xml یه زبان دیگه رو تغییر داد مثلا زبان چینی رو تغییر بدی و هنگام انتخاب زبان چینی گوشی فارسی بشه؟ بله امکانپذیره اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 1 مهر، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2016 الان من میخام ریپک کنم این ارور رو میده؟ یه جاشم متوجه نشدم حجم پوشه سیستم رو باید وارد کنم یا حجم خود فایل اورجینال system.img که اکستراکت کردم؟ با افزایش حجم مشکلم حل میشه اما دیگه فایل توی اودین رایت نمیشه و هنگام رایت سیستم ارور میده الان باید چکار کنم؟ برای این مشکلتون تایپک جداگانه ایجاد کنید و نظم پست های ارسالی را رعایت کنید ... سپاس اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
hackerbaz 10 ارسال شده در 1 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2016 برای این مشکلتون تایپک جداگانه ایجاد کنید و نظم پست های ارسالی را رعایت کنید ... سپاس با تشکر ممنون از پاسخ صریح و کاملتان چشم اونم در پست جداگانه میپرسم دریافت ارور حجم هنگام ریپک و رایت نشدن فایل بعد از ریپک شدن لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.