reza_2344 301 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ سلام اینم لینک ایسی تاچ 1680 mt6572a m706-mb-v5.2 M7 نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ درود... دوست عزیزفایل پسوردداره.لطفا قبل ازگذاشتن فایل حتماتست کنیدفایل بدون پسوردومشکلی باشه. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
reza_2344 301 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) فایل رید گرفته بکاپ دارم ولی تست نکردم اگه روی ارمه اپ کنم دوست عزیز ً@*&،455ً@*&،455ً@*&،455 با کرک میراکل اسکاتر ویرایش شده 9 تیر، ۱۳۹۵ توسط reza_2344 نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ درود... تشکراززحمات شمادوست عزیز.من لازم ندارم ولی اگه امکانش هست برای استفاده کاربرا آپ کنید. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
1987omid 10 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ سلام من این فایل میخوام میشه لینک دانلود برام بفرستید ضروری نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سلام من این فایل میخوام میشه لینک دانلود برام بفرستید ضروری درود… توانجمن ودانلودسنترسرچ کنید این فایل هست. اگه نبودبگیدبراتون آپ کنم. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
reza_2344 301 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ در حال اپلود نقل قول لینک ارسال
reza_2344 301 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سلام تست و اعلام نتیجه اینم لینک دانلود فایل Download m7 نقل قول لینک ارسال
reza_2344 301 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سلام من این فایل میخوام میشه لینک دانلود برام بفرستید ضروری سعی کنید کاربر ویژه شوید نقل قول لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ سلام فایل اولی پسورد داره پسوردش چیه ؟ نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد واکنش ها : OREO2018 1 نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ سلام تست و اعلام نتیجه اینم لینکدانلود فایل Download m7�6 mt6572 reza 2344 zip از آپلود آی آر با این فایل بکاپ فلش زدم کلا تبلت خاموش شد. [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
reza_2344 301 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ سلام و درود مارک تبلت چی هست ؟ نقل قول لینک ارسال
sadra.z 34 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ تبلت با مینبورد m706 5.2 تو بازار زیاده اما مارکهای تبلت با هم فرق داره سعی کنید از سریهای mtkبکاپ بگیرین بعدفلش بزنید و میتونید فقط فایل سیستم و یوزر دیتا خالی رایت کنید من امروز مدل ccitاین مینبورد را داشتم که اوکی کردم و یه مدل palmaهم داره دوستان ورژن 4.2 هم بر روی این مینبورد تست شده فقط سیستم و یوزر دیتا نصب کنید مشخصه کامل فایلی که دنبالش هستین به اینصورت هست MT6572__alps__A605W__m72_emmc_s6_pcb22_aimawei_w7_ddr1__5.1__ALPS.JB3.MP.V1.12 با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .