iraj 104 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان سیم کارت رو بعد از نیم ساعت خارج میکنه البته داغ میکنه و خارج ...گوشی ضربدیده بود تاچ ال سی دی عوض کردم این مشکل پیش اومده براش irgsm نقل قول لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان سیم کارت رو بعد از نیم ساعت خارج میکنه البته داغ میکنه و خارج ...گوشی ضربدیده بود تاچ ال سی دی عوض کردم این مشکل پیش اومده براش سلام چک کنید کدوم قطعه داغ میکنه؟ نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ الان کلا سیم کارت رو نمیاره ...مسیر رو دارید؟؟ irgsm نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ ممنون بابت نقشه ..مسیر ها همه وصل از دوتا سیم هم استفاده کردم اما کلا سیم رو نمیاره............ irgsm نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ جا سیم عوض کردم شد اما بعد از یه مقدار کارک ردن داغ میکنه و سیم رو درج میزنه وباید یبار سیم رو خارج و دوباره جا بزنی تا بشناسه ..... irgsm نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ ای سی وای فا و بلوتوث کدام دوستان چون فکر میکنم اینا داغ میکنن و باعث از کار افتادن سیم کارت میشن و خود این امکانات هم خوب کار نمیکنن.... irgsm نقل قول لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ ای سی وای فا و بلوتوث کدام دوستان چون فکر میکنم اینا داغ میکنن و باعث از کار افتادن سیم کارت میشن و خود این امکانات هم خوب کار نمیکنن.... WCN3680 Ic wifi Sony Xperia Z1 (C69 نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .