royal68 10 ارسال شده در 25 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2016 با سلام خدمت دوستان عزیز یک ریکاوری تست شده نیاز دارم برای تبلت t805 چند تا twrp تست کردم جواب نداد میخوام تبلت بدون حذف اطلاعات رمزشو بردارم با تشکر لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 25 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2016 از این ریکاوری استفاده کنید philz_touch-6.58.7-T800-T805-build07b.zip - pCloud لینک ارسال
royal68 10 ارسال شده در 25 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2016 جواب نداد قلق خاصی داره من هر کاری میکنم هیچ ریکاوری به خودش نمیگیره ریکاوری میزنم کامل میخوره و ریستارت میکنه اما وقتی میبرم به ریکاوری ریکاوری فابریکی خودش هست لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 25 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2016 جواب نداد قلق خاصی داره من هر کاری میکنم هیچ ریکاوری به خودش نمیگیره ریکاوری میزنم کامل میخوره و ریستارت میکنه اما وقتی میبرم به ریکاوری ریکاوری فابریکی خودش هست درود بر شما.. اول با این فایل گوشی رو روت کنید بعد این ریکاوری رو روی گوشی رایت کنید و به محضی اتمام رایت ریکاوری قبل از ریستارت تبلت ولوم بالا و کلید هوم رو نگه دارید تا به ریکاوری وارد شوید. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.