dalannews 10 ارسال شده در 10 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2016 با سلام آموزش های برنامه را به صورت کامل خوندم و در عمل دچار خطاهایی شدم یه پیشنهاد داشتم که امکانش هست یک رام را انتخاب کنید و قدم به قدم و به پروژه محور شروع به تغییرات و فرسی سازی کنیم اینجوری همه یاد میگیرن و هرجا هم اشکالی داشتن سوال می کنن با تشکر فراوان لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 10 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2016 درود دوست من صبور باشید باید پله پله جلو رفت و اقای صوری خودشان انشالا در اپدیت های بعدی سوپرایز های بیشتری برای کاربران گرامی خواهند داشت ارور های خودتون رو در پست مربوطه بیان کنید در اولین فرصت توسط اساتید محترم بررسی میشود موفق باشید لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 10 شهریور، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2016 درود بر شما ... در نسخه های بعدی به احتمال زیاد ویدیو نیز درج خواهد شد ... موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 20 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2016 با سلام خدمت اساتید برای متال من با موارد زیادی برای فارسی کردن گوشی gt-e1270 مواجهم درسته مدل بالا نیس ولی چون فارسیشنیسخیلیا درگیرن میخام اموزش فارسی این مدلو که سطح پایین هم هست اساتید پله پله بریم جلو جالبه هم فال هم تماشا لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.