nokia5800 15 ارسال شده در 26 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2016 دروداگر میخواین نتیجه بگیرین بهترین روشی بکاپ از یه گوشی سالم با میراکل که فایل کاملش 7gb هست ! هم فایل بین هم فایل اسکاتر گرفتم با میراکل همون فایل اسکاتر مشکل رو حل کرد ممنون لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 26 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2016 با سلام استاد گوشی y560-u02 mt6582 که خاموش شده بود بازحمت روشن کردم و انتن هم دارد حالا هی خودبخود برنامه نصب میکنه و....چون واسه ترمیم مجبور شده بودم روتش کنم.الان به فناست اعصاب خوردکنه هی برنامه نصب و باز میکنه و.... باچه فایلی فلش کنم لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 26 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2016 دوستانی که مشکل 4032 دارن چند راه برای فلش شدن گوشی هست میشه با فایل بکاپ ولکانو گوشی را اوکی کرد روش دیگه هم که صبح با دانگل best mirackelتست کردم اینه که رو گوشی یه پریلودر رایت کنید وبدون مشکل فلش کنید دوستانی که دانگل best ندارن این پریلودری که قرار دادم را میتونن جایگزین پریلودر فایلشون کنن وفلش بزنن ببینن مشکلشون حل میشه دانلود فایل Download preloader bestone82 wet bin از آپلود آی آر با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 26 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2016 استاد فایلی که بدون مشکل سریال و فارسی باشه چیه؟فایل درستش کدومه درنهایت؟؟ لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 26 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2016 اين گوشي 3 تا مدل داره كه جديدا مدل چهارمشم رسيد تو بازار كه باگ هاي قبلي هارو نداره در اسرع وقت اون رو هم ميزارم براتون لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 26 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2016 استاد من ویندوز عوض کردم الان میخام گوشی y560-u02 یا هر هواوی فلش کنم با وصل گوشی فلشتولز وسیستم عکس العملی نداره درایور هواوی هم نصبه لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 26 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2016 حتی با کرک میراکل هم هیچ عملی نداره احساس میکنم یه درایور میخاد واسه پریلودر یا.... لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 27 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 2016 دوستانی که مشکل 4032 دارن چند راه برای فلش شدن گوشی هست میشه با فایل بکاپ ولکانو گوشی را اوکی کرد روش دیگه هم که صبح با دانگل best mirackelتست کردم اینه که رو گوشی یه پریلودر رایت کنید وبدون مشکل فلش کنید دوستانی که دانگل best ندارن این پریلودری که قرار دادم را میتونن جایگزین پریلودر فایلشون کنن وفلش بزنن ببینن مشکلشون حل میشه دانلود فایل Download preloader bestone82 wet bin از آپلود آی آر استاد نمیشه گوشیم خاموش شد کمک کنین لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 27 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 2016 دانگل داری اینفینیتی میراکل با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 27 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 2016 نه باکس چینی ندارم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.