dj masud 18 ارسال شده در 23 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2016 با سلام اساتید گوشی ریستارت میشه یعنی بالا میاد بعد چند تانیه ریستارت میشه وایپ هم کردم حل نشده بیلدش 125 با فلشتولز 174 sec فلش زدم ارور میده تا اخرش میره نوار زرد رنگ در اخر بجای ok ارور میده فرمت هم نمیشه ارور میده میخام با کرک میراکل فلش کنم فایل و نحوه کارشو میخاستم لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 23 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2016 با سلام اساتید گوشی ریستارت میشه یعنی بالا میاد بعد چند تانیه ریستارت میشه وایپ هم کردم حل نشده بیلدش 125 با فلشتولز 174 sec فلش زدم ارور میده تا اخرش میره نوار زرد رنگ در اخر بجای ok ارور میده فرمت هم نمیشه ارور میده میخام با کرک میراکل فلش کنم فایل و نحوه کارشو میخاستم هارد گوشی معیوب شده لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 23 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2016 بله این مورد احتمال زیاد خودمم حدس میزنم اما میشه فایل کرک میراکل و نحوشو بدین اخه مورد دیگم هس میدونم که با میراکل حل میشه لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 23 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2016 منظور شما همون فایل دامپ هست که میخوای رایت کنی عزیزم مشکل شما با اونم حل نمیشه شما اول هاردو ریبال کن اگه حل نشه باید تعویض کنید لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 23 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2016 ممنون اما من جواب سوالمو نگرفتم برای کار با کرک میراکل با داشتن فایل فلش فلش تولز میشه کار کرد یا فایل جدا میخاد؟الان یه گوشی y560-u02 mt6582 مشکل دارم که تو انجمن هست ایلیا جان گفتن با میراکل بزنم الان میخام روششو بدونم لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 23 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2016 ممنون اما من جواب سوالمو نگرفتمبرای کار با کرک میراکل با داشتن فایل فلش فلش تولز میشه کار کرد یا فایل جدا میخاد؟الان یه گوشی y560-u02 mt6582 مشکل دارم که تو انجمن هست ایلیا جان گفتن با میراکل بزنم الان میخام روششو بدونم دوست عزیز این همه انواع کرکشو تو انجمن گذاشتن دیگه این همه پست برای چیه؟ دانلود فایل Download miracle 27A Friends Copy rar از آپلود آی آر هنگام اجرا آنتی ویرستو غیر فعال کن و Miracle_Loader_2.27A رو اجرا کن اگه دکمه ی start button غیر فعال بود فایلیو که پایین گذاشتم دانلود کنید وتو پوشه ی BOX_data کپی کنید Handle فایلیم که آقا ایلیا فرموندن با فرمت bin هستش که فایل پایینی هست میتونید فایلو تو قسمت mtk با انتخاب گذینه ی رایت لود و بعد فلش کنید http://gsm-developers.ir/thread9996.html موفق باشید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.