e30-851 29 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، 2015 گوشی را روت کنید…(بهترین راه برای روت این مدل روت با kingo root می باشد) ۲-سپس روت اکسپلور را نصب کنید…(سپس در حالت mont dev قرار دهید) ۳-به پوشه cust*بروید و پوشه channel رو باز کنید… ۴-داخل پوشه channel پوشه ها رو یکی یکی باز کنید… ۵-خواهید دید که داخل هر پوشه یه پوشه با اسم xml هستش… ۶-همه پوشه های xml رو باز کنید یه فایل هست به اسم*hw_default… ۷-hw_default رو از پوشه های xml پاک کنید… @-)@-) سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 8 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2015 رو دو سه مدل من تست کردم جواب نداده لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 8 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2015 والا داداش من هر وقت انجام دادم جواب داد:( سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 8 تیر، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2015 رو دو سه مدل من تست کردم جواب نداده والا داداش من هر وقت انجام دادم جواب داد:( درود بر شما... این روش برای مدلایی که دارای عربی هستن قابل اجرا هست... موفق باشید. اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 8 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2015 درود بر شما...این روش برای مدلایی که دارای عربی هستن قابل اجرا هست... موفق باشید. ممنون مدیر میگم چرا من جواب نمیگریم =((=(( لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.