ei.g.a 17 ارسال شده در 14 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2016 درود بر شما برنامه aroma file manager رو نصب کنید و بصورت دستی اقدام به حذف پترن کنید. موفق باشید لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 14 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2016 درود بر شما برنامه aroma file manager رو نصب کنید و بصورت دستی اقدام به حذف پترن کنید. موفق باشید باز هم همین ارور رو میده نصب نمیشه؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 14 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2016 شما موفق به نصب کاستوم ریکاوری شدید ؟؟؟ میتونید از طریق z3x pro هم اقدام به حذف رمز گوشی کنید لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 14 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2016 شما موفق به نصب کاستوم ریکاوری شدید ؟؟؟ میتونید از طریق z3x pro هم اقدام به حذف رمز گوشی کنید ریکاوری کاستوم براحتی نصب شد. ولی z3x pro ندارم ولی z3x بدون اکتیودارم [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 14 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2016 ریکاوری کاستوم براحتی نصب شد.ولی z3x pro ندارم ولی z3x بدون اکتیودارم ینی مشکلی با نصب ریکاوری کاستوم ندارید درسته ؟ طبق فرموده جناب ei.g.a برنامه aroma file manager رو نصب کنید و بصورت دستی اقدام به حذف پترن کنید. موفق باشید اینکارو انجام بدید اگه نشد ، خبر بدید لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 14 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2016 ینی مشکلی با نصب ریکاوری کاستوم ندارید درسته ؟ طبق فرموده جناب ei.g.a اینکارو انجام بدید اگه نشد ، خبر بدید دوست عزیز ریکاوری کاستوم الان روی گوشی نصب هسته من مشکلم با aroma file manager واین فایل Pattern&Lock Screen Remover_E30-851 که بعد از نصب ریکاوری این فایل ها از طریق ریکاوری نصب نمیشود و این ارور رو میدن؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 14 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2016 دوست عزیز منوی ریکاوری کاستوم اینجوری نیست twrp اصلن منوش این شکلی نیس شما وقتی ریکاوری کاستوم رو با ادین نصب میکنید تیک auto reboot رو بردارید وقتی ریکاوری کاستوم نصب شد باطری رو در بیارید و ببرید منوی ریکاوری نزارید گوشی بوت بشه لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 14 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2016 نمیدونم اندرویدش چنده؟آخه رمز داره میشه فهمید چنده؟ درود من ای فایل تا اندروید 5 تست کردم و بدون مشکل جواب داده دیزوز هم همین مدل اومد و بدون مشکل جواب داد سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 14 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2016 دوست عزیز منوی ریکاوری کاستوم اینجوری نیست twrp اصلن منوش این شکلی نیس شما وقتی ریکاوری کاستوم رو با ادین نصب میکنید تیک auto reboot رو بردارید وقتی ریکاوری کاستوم نصب شد باطری رو در بیارید و ببرید منوی ریکاوری نزارید گوشی بوت بشه یرادر قبلا من تیک auto reboot رو بر نمیداشتم ریکاوری نصب نمیشد الان نصب شد و ریکاوری گوشی تغییر کرد؟ خب حالا فایل رو گذاشتم داخل مموری نمیدونم فایل کدوم مسیره که نصبش کنم؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 14 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2016 دوست عزیز ریکاوری کاستوم الان روی گوشی نصب هسته من مشکلم با aroma file manager واین فایل Pattern&Lock Screen Remover_E30-851 که بعد از نصب ریکاوری این فایل ها از طریق ریکاوری نصب نمیشود و این ارور رو میدن؟ درود بر شما شما اول یک عکس از محیط کاستوم ریکاوریتون بزارید تا من مطمعن بشم از ریکاوریتون. چون از این عکس شما معلومه که ریکاوری اورجینال خود گوشیه و تم کاستوم اینجوری نیست اصلا لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.