سجادبیانی 97 ارسال شده در 12 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، 2016 سلام مشتری گوشی آورده روی آرمه توی ریکاوری هم نمیره گوشی طرح ascend mate 7 رام این مدل رو میخواستم ممنون میشم لینک بدید البته متوجه شدم که cpu spd است میشه با ولکانو اینو فلش کرد ممنون میشم توضیح بدید [/img] GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 12 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، 2016 سلام مشتری گوشی آورده روی آرمه توی ریکاوری هم نمیره گوشی طرح ascend mate 7 رام این مدل رو میخواستم ممنون میشم لینک بدید البته متوجه شدم که cpu spd است میشه با ولکانو اینو فلش کرد ممنون میشم توضیح بدید [/url][/img] [/url][/img] مطمعنی cpu spd هستش؟ لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 12 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، 2016 مطمعنی cpu spd هستش؟ اره الان مطمعن شدم که cpu spd است چون فقط spd ها زمان که گوشی خاموشه میزنی به شارژ این شکلی شارژ میشن البته تجربی به این پی بردم نمی دونم درسته یا نه GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.