mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 31 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مهر، 2016 این مدل یکی ازراحت ترین گوشیهای سامسونگ برای برداشتن جیمیل و frpاست.شما بافایل فلشی که قدیمی ترین تاریخ وداره فلش بزنید توانجمن موجوده ازسام موبایل هم میتونیدبگیرید.بعدش راحت باotgوکرک میراکل وهوا وbstوztxوچندین باکس وبرنامه دیگه میتونید اوکی کنید. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 1 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2016 اقا من فایل فلش 2015 یکی بود از سام موبایل دان کردم فلش زدم الان اخرای فلش مونده روی system پسوندش tar هست باید عوض کرد؟؟؟ قبلا فلش کردن احتمالا بیلد قبلی بالاتربوده من فایل g531huub0aok2 رو دان و فلش میخام بکنم که مشکل داره لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 1 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2016 اقا من فایل فلش 2015 یکی بود از سام موبایل دان کردم فلش زدم الان اخرای فلش مونده روی system پسوندش tar هست باید عوض کرد؟؟؟ قبلا فلش کردن احتمالا بیلد قبلی بالاتربوده من فایل g531huub0aok2 رو دان و فلش میخام بکنم که مشکل داره این فایلو دانلود و فلش کنید من چندید با تست کردم G531HXXU0AOK2_G531HOJV0AOK1_THR.zip Download file THR-G531HXXU If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 1 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2016 داداش با اینم زدم اخراش گیرمیکنه روی system لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 1 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2016 داداش با اینم زدم اخراش گیرمیکنه روی system با فایل pit تست کنید اعلام نتیجه If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
hasrat 10 ارسال شده در 1 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2016 با کرک میراکل به راحتی برداشته میشه اگه نشد فلش کن بعد به روش Shortcut برداشته میشه لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 1 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2016 دادم همکار فلش کرد و برداشت ورزن فایلش g531hxxu0aoi1 sept2015 جالبیش اینه توی سام موبایل و سامسونگ اپدیت فایل این مشخصه نیس لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 1 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2016 این برنامه رو دانلود کن samsung bypass google verify.apk کابل اوتی جی وصل کن برنامه نصب کن بازگشت به کارخانه بزن جمیمل حذف میشه هر چقدر هم فلش بزنی فاید نداره و جیمیل حذف نمیشه اگه کابل اوتی جی جواب نداد توی قسمت جیمیل سعی کن بتونی به یه صحفه مروگر رو بالا بیاری یا از طریق ریست جیمیل یا از طریق صحفه کلید گوشی در صحفه کلید گوشی تنظیمات صحفه کلید رو پیدا کن برو توش توی تنظیمات صحفه کلید در قسمت هلپ یا کمک اونجا چند تا ادرس سایت میبینی یکی رو بزن برنامه samsung bypass google verify.apk رو سرج کن و دانلودش کن نصب و بازگشت به کارخانه نتیجه اعلام کنید ممنون میشم نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 1 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2016 سلام .با این رام فلش کنین و با otg یا باکس یا ساید سینک یا .... برش دارین. لطفا جستجو کنین در انجمن بعد درخواست دهید. یا علی G531HXXU0AOK2_G531HOJV0AOK1_G531HXXU0AOK2_HOME.tar.md5 لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 1 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2016 سلام .با این رام فلش کنین و با otg یا باکس یا ساید سینک یا .... برش دارین. لطفا جستجو کنین در انجمن بعد درخواست دهید. یا علی کو فایل؟با کدوم فایل؟؟دوست عزیز راههای انجمن طی شده فایلاشو گرفتم وسط فلش میمونده چون بیلد قبلی بالاتر بوده جواب نمیداده لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.