latif1369 10 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سلام هنگام اجرای مراپی یا ولکانو با این پیغام مواجه میشم که میگه ویروسی یا کرک هست، چطور حل کنم؟ ویندوز عوض کردم انتی ویروس نصب کردم ولی فایده نداشت نقل قول لینک ارسال
g0dsend313 20 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ عکس بذارید برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! نقل قول لینک ارسال
smaiil-abasi 15 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سلام هنگام اجرای مراپی یا ولکانو با این پیغام مواجه میشم که میگه ویروسی یا کرک هست، چطور حل کنم؟ ویندوز عوض کردم انتی ویروس نصب کردم ولی فایده نداشت انتی ویروستون چیه دوسته عزیز؟ نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام همکار گرامی به دلیل اینکه باکس ولکانو و نرم افزار مراپی توسط فایل EXE اجرا میشه آنتی ویروس به عنوان ویروس شناسایی میکنه پس در اولین اقدام انتی ویروس رو غیر فعال کنید. دومی اقدام پوشه ولکانو و مراپی رو در لیست قرنطینه آنتی ویروس قرار بدید. مثلا در آنتی ویروس نود 32 در این قسمت قرار میگیره نقل قول لینک ارسال
latif1369 10 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ انتی ویروس رو حذف کردم توی لیست سفید هم اضافه کردم ولی فایده نداشت انتی ویروسم مکافی هست نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ طبق تصویر مراحل رو انجام بدید... نقل قول لینک ارسال
latif1369 10 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ تاثیری نداشت بازم همونجوریه نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ تاثیری نداشت بازم همونجوریه شما نسخه ی قبلیتو پاک کن این نسخه رو دانلود کن نسخه ی فول مراپی در ضمن باکستون از کدوم مدله؟ مطمعنید مراپی اکتیوه؟ نقل قول لینک ارسال
latif1369 10 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ قرمزه تازه گرفتم چند وقتی هم باهاش کار کردم ولی الان این پیغامو میده نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ شما نسخه ایو که من گذاشتم دانلود کنید در ضمن اگه نمیتونید برنامه رو تو سیف آنتی ویروس بزارید کلا آنتی ویروستونو رو پاک کنید بعد دانلود کنید برنامه که باز شه ازتون یوزر پسورد میخواد اگه قبلا ثبت نام کردید هیچ اگه نه رجیستر کنید نقل قول لینک ارسال
latif1369 10 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با تمام روشا تست کردم نصب ویندوز ، بدون انتی ویروس و .... فایده نداشت ، خود ولکانو هم خطا میده ، این خطا رو invalid :the operation cannot be running نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با تمام روشا تست کردم نصب ویندوز ، بدون انتی ویروس و .... فایده نداشت ، خود ولکانو هم خطا میده ، این خطا رو invalid :the operation cannot be running احتمالا آنتی ویروس یکی از فایلای اجراییو پاک کرده دوباره فایلو دانلود کنید , و موقعه ی آنزیپ آنتی ویروسو غیر فعال کنید نقل قول لینک ارسال
latif1369 10 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ انتی ویروس نصب ندارم نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کلا برنامه رو پاک کن بعد این برنامه رو دانلود و اجرا کن. سیستمتو ریستارت کن Double click to solve Invalid License Data بعد دوباره فایل اکسترکت کن صد در صد اجرا میشه نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .