hunterpars 17 ارسال شده در 9 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 شما پست 7 رو تست کردید؟ بله.این فایل همون بیلد 021 هستش و تاچ کار میکنه ولی برنامه ها (تماس . پیام . فایل منیجر و ...) رو نداره. لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 پس به نظرم تنها راه همون بیلد 006 باشه من فعلا سرعتم کمه اگر دوستان پیدا نکردن تا اخر هفته براتون اپ می کنم برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 عزیز برادر شما میتونیuserdata & system یکی از بلیدای دیگه رو رایت کنی ببینی جواب میده تست نکردم خودم اما احتمالا جواب بده لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 با سلام همکار عزیز الان که بیلد 021 رو زدید کافیه فایل سیستمی بیلدهای پایینتر رو روی تبلت رایت کنید. اینطوری هم فارسی هست هم نرم افزار های لازم وجود داره و هم تاچ کار میکنه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.