MR.Majid 226 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ سلام. بر دوستان گلم مشتری برام آوردن گفتن وای فای و بلوتوث گوشی کار نمیکنه من ریسیت دستی کردم درست نشد و با فلش تولز فرمت کردم الان سریالش پریده(((((((((( اینم بگم هیچ باکسی برای ترمیم سریالش ندارم!!! آیا راهی هست این گوشی رو درست کنم؟؟؟ با تشکر رییسی [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ درود بر شما باید nvram رایت کنید درست میشه اما قبلش با بیلد 101 فلش کنید اگه حل نشد nvram رایت کنید نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ دانلود فایل فلش هواوی Huawei Y360-U61 با لینک مستقیم نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ دوستان آیا میشه از یه گوشی دیگه بکاپ بگیرم و روش رایت کنم؟ [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ بله میشه شما از یه گوشیه سالم بکاپ بگیر رایت کن رو اون هیچ مشکلی نداره نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ بله میشه شما از یه گوشیه سالم بکاپ بگیر رایت کن رو اون هیچ مشکلی نداره بله در تکمیل بگم mtkdroid , infinity box , merapi ,............. خوش باشی رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ دوستان عزیز این مدل با چه نرم افزاری روت میشه؟؟؟ [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ دوستان عزیز این مدل با چه نرم افزاری روت میشه؟؟؟ به راحتی با iroot نقل قول لینک ارسال
rrrri 10 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ درود باimeitool براحتی گوشی را سریال بزنید البته گوشی باید روت باشه بنده چند مورد امتحان کردم روی همین ...مدل.. نقل قول لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ دوست عزیز اول با iroot بعد با mtkdorid به آسانی ترمیم سریال کنید نقل قول لینک ارسال
kia mobile 26 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سلام. بر دوستان گلم مشتری برام آوردن گفتن وای فای و بلوتوث گوشی کار نمیکنه من ریسیت دستی کردم درست نشد و با فلش تولز فرمت کردم الان سریالش پریده(((((((((( اینم بگم هیچ باکسی برای ترمیم سریالش ندارم!!! آیا راهی هست این گوشی رو درست کنم؟؟؟ با تشکر رییسی سلام با ول کانو رایت nvقابل حله از یه گوشی سالم بکاپ بگیرید بعدش رایت کنیدیاعلی. نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ دوست عزیز اول بلید 102 و فلش بزنید تا بیس باند ترمیم شه بعد سریال و با bst volcano ..... میتونید ترمیم کنید نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .