Alir3za 10 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان گوشی Y600u20 اوردن روشن میکنی روی ارم میمونه و اتفاقی نمی افته به گفته مشتری تو شارژ بوده بعد اینجوری شده الان داخل ریکاوری میره اما هیچکدوم از اپشن های ریکاوری رو نمیاره فقط شکل ادمک اندروید روی صفحه ست که هرچند ثانیه میره میاد بنده قبلا تاپیکهای مربوط به مشکلات این گوشی رو دیده بودم اما الان این گوشی رو به یه دلیل نه فرمت کردم نه فلش اونم اینکه مورد های مشابه این قبیل اورده بودن که بعضی هاشون مشکل خرابی هارد داشته که با فرمت یا فلش من ارم گوشی هم پریده ولی مشتری ادعای سالم بودن گوشی داشته و گفته ارمش می اومده پس سالم بوده سر این گوشی هم با مشتری طی نشده و چون اون حالت ریکاوری که بالا داره رو دیدم نه فرمت کردم نه فلش و خواستم قبلش مشورت بگیرم نقل قول لینک ارسال
ali_136738 10 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ با بیلد 012 فلش کنید اگر ok شد که هیچ و الا هارده نقل قول لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ دوست من نرم افزار همش ریسکه احتیاجی به مشورت نیست با فایل بیلد 012 فقط تیک اندروید و یوزر دیتا و کش بزارید فلش کنید نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اگه ریکاوری میره مشکلی نیست طبق گفته ی دوستمون فلش بزنید مشکل حل میشه البته فقط تیک پرلودرم بردارید کفایت میکنه نقل قول لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ ضمن سلام و تشکر از دوستان بابت راهنماییهاشون برای این مدل بیلد 017 هم موجوده و انشااله مشکلتون حل میشه نقل قول لینک ارسال
Alir3za 10 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ دوستان بیلد 14 و 17 رو میزنم هردو روی 8 و 10 درصد گیر میکنن و ارور 4008 میدن البته بدون تیک پریلودر میزنم ورژن فلش توز هایی که استفاده کردم SP Flash Tool v5.1343.1 SP_Flash_Tool_v5.1352.01 نقل قول لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ درود با کرک میراکل تست کنید تیک پرولودر رو بردارید نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ از این ورژن استفاده کنید بدون تیک پرلودر قبل فلش هم یک بار فرمت کنید SP_Flash_Tool_v3.1320.0.174_Secboot نقل قول لینک ارسال
Alir3za 10 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ بیلد 12 رو بدون پریلودر زدم و گرفت ، اما بازم روی ارم موند این دفعه همون بیلد 17 رو بدون پریلودر زدم و گرفت اما بازم روی ارم میمونه حالت ریکاوری گوشی هم همچنان روی همون حالتی هست که تو پست اول نوشتم. نقل قول لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ بیلد 12 رو بدون پریلودر زدم و گرفت ، اما بازم روی ارم مونداین دفعه همون بیلد 17 رو بدون پریلودر زدم و گرفت اما بازم روی ارم میمونه حالت ریکاوری گوشی هم همچنان روی همون حالتی هست که تو پست اول نوشتم. شما مطمئن هستین که y600-u20 هست شاید y600-u00 است یه عکس از پشت گوشی بذار GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ بیلد 12 رو بدون پریلودر زدم و گرفت ، اما بازم روی ارم مونداین دفعه همون بیلد 17 رو بدون پریلودر زدم و گرفت اما بازم روی ارم میمونه حالت ریکاوری گوشی هم همچنان روی همون حالتی هست که تو پست اول نوشتم. دوست عزیز مشکل نرم افزاری نیست یکی از مسیرها ایراد داره برای من یکی آورده بودن مسیر تاچ آب خورده بود - یکی ام آورده بودن مسیر تغذیه ایراد داشت هر جفتشونو حل کردم رفت هاردم مشکلی نداره اگه فلش کامل رفته باشه خوب مسیرارو چک کن جاهایی که قطعه رو سیم بندازید مشکلتون حل میشه نقل قول لینک ارسال
Alir3za 10 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اقای بیاتی بله از u20 بودن مطمئن هستم hamed67vi فکر میکنم درست میگید دوست عزیز ، مشکل مربوط به نرم افزار نیست مسیر ها در ظاهر اوکی هستن اجازه بدید تست ها و کارهای لازم رو انجام بدم در صورت اوکی شدن اعلام نتیجه کنم نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اقای بیاتی بله از u20 بودن مطمئن هستم hamed67vi فکر میکنم درست میگید دوست عزیز ، مشکل مربوط به نرم افزار نیست مسیر ها در ظاهر اوکی هستن اجازه بدید تست ها و کارهای لازم رو انجام بدم در صورت اوکی شدن اعلام نتیجه کنم مسیرارو با دقت چک کن حل میشه انشالله نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .