mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 10 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2016 درود... یک تبلت دیشب مشتری آوردسوکت شارژش خراب بودتعویض کردم همین ورژنه.الان بامیراکل بک آپ میگیرم براتون آپ میکنم انشالله درست میشه. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 10 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2016 درود...یک تبلت دیشب مشتری آوردسوکت شارژش خراب بودتعویض کردم همین ورژنه.الان بامیراکل بک آپ میگیرم براتون آپ میکنم انشالله درست میشه. مرسی واقعا ممنون لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 10 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2016 بکاپ گرفتم بااینکه حجمش زیاده وحدود1/5گیگه ولی امشب حتمابراتون آپ میکنم. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 13 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، 2016 بکاپ گرفتم بااینکه حجمش زیاده وحدود1/5گیگه ولی امشب حتمابراتون آپ میکنم. مرسی مهندس ایا موفق شدید همچنان منتظریم لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 15 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2016 درود... خدمت شما: دانلود فایل Download td780 MT6572 rar از آپلود آی آر با فلش تولز ورژن SP_Flash_Tool_v3.1328.0.183 یا SP_Flash_Tool_v3.1320 فلش بزنید. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.