MR.Ali 49 ارسال شده در 31 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، 2016 سلام اگه شما هم جدیدا باکس ATF رو نصب کرده باشید یا به آخرین ورژن برده باشید با پیغام زیر مواجه شدید : * Follow these Instructions 1. Disconnect any phones connected to ATF Box 2. Go to "Product Support Tab" 3. Go to "Box Tools" Section 4. Click "Update Firmware" button > و هر بار پیغام error server connection رو میبینید : راه حل : به مسیر زیر برید و فایل Hotss ؤو با notepad باز کنید و دو خط زیر رو بهش اضافه کنیدو اقدام به آپدیت فرمور کنید : C:\Windows\System32\drivers\etc174.120.45.28 www.advanceturboflasher.com174.120.45.29 www.atf-lightning.com > تمام خوش باشید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 2 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2016 اینم نتیجه : خیلیا مثل من مشکل داشتن امیدوارم حل شده باشه :xxx رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
reza-m-sar 14 ارسال شده در 4 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2016 با تشکر سئوالی که داشتم اخرین ورژن فرمویر این باکس چنده و موقع اپدیت چقدر کردیت داشتید چون من همه این راههارو امتحان کردم اپدیت نمیشه با ورژنهای 11 بخوبی کار میکنه ولی به هیچ وجه با ورژنهای 12 به بالا نه حل شد لینک ارسال
farshad.hezarian 13 ارسال شده در 30 تیر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، 2019 در در 14 مرداد 1395 در 13:03، reza-m-sar گفته است : با تشکر سئوالی که داشتم اخرین ورژن فرمویر این باکس چنده و موقع اپدیت چقدر کردیت داشتید چون من همه این راههارو امتحان کردم اپدیت نمیشه با ورژنهای 11 بخوبی کار میکنه ولی به هیچ وجه با ورژنهای 12 به بالا نه حل شد عزیز ممنون میشم بگی چطور حل کردی لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 1 مرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2019 در 18 ساعت قبل، farshad.hezarian گفته است : عزیز ممنون میشم بگی چطور حل کردی حل مشکل اجرا نشدن باکس ATF C\Windows\System32\drivers\etc\host برور تو این پوشه و فایل HOST را پاک کن مشکل حل میشه من که با این نتیجه گرفتم روی ویندوز 10 و 7 Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
farshad.hezarian 13 ارسال شده در 19 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2019 سلام خدمت تمام همکاران من تمام این روشها رو تست کردم حتی با 3تا سیستم اما حل نشد کسی راه حلی داره لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.