g0dsend313 20 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ کرک Z3X 24.4 دانلود : Sam tool by zubair copie de gsm-magic رو در محل نصب کپی و اجرا کنید و گزینه enable رو بزنید سپس z3x 24.4 loader رو در محل نصب کپی و اجرا کنید و گزینه start loader رو بزنید برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! نقل قول لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ دوست عزیز من اخرین نسخه که نصب کردم 19.1 هست بالاتر نمیشه باید اکتیو کنم کرک رو میشه نصب کرد ممنون نقل قول لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ دوستان کسی نیست نقل قول لینک ارسال
g0dsend313 20 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ شما تا 20.5 رو می تونید بدون اکتیو نصب کنید بله می تونید نصب کنید این نسخه کرک شده هست و اصلا ربطی به باکس نداره (برای اینکه زودتر به سوالات شما پاسخ داده شود باید عضویت خود را ارتقا دهید ) برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! نقل قول لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ ببخشید منظورم اینه میشه از تمام امکانات نسخه کرک مثل ریست frp برای گوشیا استفاده کرد ممنون نقل قول لینک ارسال
sanjabak1368 57 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ ببخشید منظورم اینه میشه از تمام امکانات نسخه کرک مثل ریست frp برای گوشیا استفاده کرد ممنون از خیلی امکاناتش میشه استفاده کرد اما هیچ وقت کارایی باکس رو نداره نقل قول لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ دوستان به کاربران غیر فعال پاسخ ندین... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. نقل قول لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام آیا این کرک توانایی ترمیم سریال رو داره؟ نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلامآیا این کرک توانایی ترمیم سریال رو داره؟ اره با usb میشه If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بسیار ممنونم کرک کدوم ورژنش ؟ممنون میشم جواب بدین نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ همین که پست اول هست If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ممنونم ولی این برنامه موقع اجرا پیغام card not found میده نقل قول لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ الان admin right req میده نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کلیک راست کنید و Run as Administrator کنید اگه نشد حتما شما مرحله زیر را اشتباه زدید copie de gsm-magic رو در محل نصب کپی و اجرا کنید و گزینه enable رو بزنید سپس z3x 24.4 loader رو در محل نصب کپی و اجرا کنید و گزینه start loader رو بزنید If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ممنونم این که فایل نصبی نداره گفته در محل نصب کپی کنید نقل قول لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بله درست شد ممنونم لطفا پستهای قبلی من حذف کنید نقل قول لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) برای ترمیم یاید حتما روت بکنیم گوشیو؟ میشه روش کار رو بفرمایید؟ ویرایش شده 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ توسط B A H A R نقل قول لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بله..دوست گرامی...لول فایل مودم رایت کنید..اگه نشد ابتدا روت...ترمیم... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. نقل قول لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بسیار ممنونم من این اجرا کردم ولی رو قسمت ریپیر چنج و ریپیر سریال وجود نداره ممنونم داداش کرک این ورژن SamsungToolPRO 24.4 نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بسیار ممنونم من این اجرا کردم ولی رو قسمت ریپیر چنج و ریپیر سریال وجود نداره ممنونم داداش کرک این ورژن SamsungToolPRO 24.4 دوست عزیز من عرض کردم خدمتتون برنامه ی کرک کامل نیست شما باکسو تهییه کنید نقل قول لینک ارسال
ahmad.rajabi 10 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ من مراحل رو انجام دادم و اجرا شد عالیه بیشتر قسمت ها کار میکنه تو قسمت cert یه ارور میده zTool not found for selected model برای چه؟ نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .