masoud 241 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان نیاز به فایل فلش فارسی لنوو s920-row دارم ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ درود... خدمت شما: Lenovo S920 Stock Firmware ROM (Flash File) GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ لنووS920 百度云升级 页面不存在 - 百度云 百度云升级 页面不存在 - 百度云 百度云升级 GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ ممنون داداش اینا منو فارسی دارن نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ من ازپست شماره 2 دانلودکردم وفلش زدم فارسی داشت. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ لینک رو که باز میکنم 5 تا رام گذاشته کدوم رو دانلود کنم؟ نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ چون روسیستم مغازه دارم زیادمطمئن نیستم ولی گمون کنم فایل آخری باشه. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
reza-m-sar 14 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ چون روسیستم مغازه دارم زیادمطمئن نیستم ولی گمون کنم فایل آخری باشه. تشکر ولی فایل بعد از دانلود پسورد میخاد نقل قول لینک ارسال
reza-m-sar 14 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ درود...خدمت شما: Lenovo S920 Stock Firmware ROM (Flash File) تشکر ولی دوستان حواسشون باشه فارسی ندارن و با مورلوکال هم فارسی نمیشن نقل قول لینک ارسال
saeidjafari32 0 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۷ من رام رو زدم گوشی خاموش شد لطفا راهنماییم کنید نقل قول لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 5 ساعت قبل، saeidjafari32 گفته است : من رام رو زدم گوشی خاموش شد لطفا راهنماییم کنید سلام کدوم لینک رام فلش کردید نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۷ سلام دوستان کدومش فارسی داره کسی تست زده ؟دقیق بفرمائید... irgsm نقل قول لینک ارسال
mehran72m 233 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۷ در در 2 فروردین 1395 در 14:57، masoud گفته است : سلام دوستان نیاز به فایل فلش فارسی لنوو s920-row دارم ممنون میشم راهنمایی کنید. دوست عزیز اینم یه لینک دیگه https://combinefile.com/index.php?a=downloads&b=folder&id=8946 واکنش ها : iraj 1 نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۷ ببخشید گفتم تست شده باشه فارسی باشه .... irgsm نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .