rezakeshavarza 15 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) سلام تو این چند روز اخیر اینقدر انجمن خلوت و سوت وکور شده که کسی یادش نیست سال داره عوض میشه یا شایدم بچه ها رفتن خرید و شاید هم مسافرت به هرحال آرزوی سالی خوب و پر از موفقیت رو برای همه دارم پیشاپیش عید همه مبارک مدیران محترم عیدی هاشون رو رو کنن لطفا////////////...............................///////////////////// مخصوصا آقای صفری و MR.Ali ویرایش شده 28 اسفند، ۱۳۹۴ توسط rezakeshavarza من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام. منم سال نو رو پیشاپیش خدمت همه دوستان و اساتید تبریک عرض میکنم. و از اساتید انجمن انتظار عیدی دارم. #-o#-o#-o نقل قول لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ پيشاپيش سال نو بر اعضاء انجمن مبارك نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .