steve jobs 33 ارسال شده در 8 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 2016 دوست عزیز خداروشکر محصولات ایسوس طوری طراحی شده اگر بخواید فایل اشتباه روش رایت کنید نمیشه و قبول نمیکنه خیالتون راحت لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 8 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 2016 ریسکی و خطری نداره؟؟بزنم با این فایل تست شدس؟؟ باخیال راحت فلش بزنید فایل خود ساپورت ایسوسه ومشکلی نداره دوست عزیز... همونطوری که استاد عزیز گفتن اگه فایل اشتباه باشه ارورمیده وفلش نمیخوره. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
Alir3za 10 ارسال شده در 8 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 2016 اگه بیلد پایین و یا منطقه متفاوت بزنید احتمالا نیاز به ترمیم سریال خواهید داشت. با توجه به منطقه فعلی تبلت ،همون فایل که قرار دادم رو فلش کنید دوست عزیز لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 17 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 2016 فایل رو دانلود کردم چجوری باید فلش کنم؟؟روی ریکاوری و droidboot که میخام بزنم ریستارت میشه میشه طریقه فلششو بگین لینک ارسال
Alir3za 10 ارسال شده در 18 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، 2016 این روش فلش همیشه روی مدل k012 کار داده اما هنوز k014 برای من نیومده که تست کنم اما فکر نمیکنم مشکلی باشه شما فایل فلشی که دانلود کردید به نام K014_sdupdate.zip تغییر بدید و فایل رو داخل یه رم ترجیحا 8 گیگ کلاس 10 بریزید رم رو به تبلت بزنید و تبلت رو به droidboot ببرید و گزینه ریکاوری رو انتخاب کنید تا عمل فلش انجام بشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.