royal68 10 ارسال شده در 3 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2016 با سلام خدمت دوستان عزیز این گوشی فلش کردم بوتش پریده الان خواستم بوتشو ترمیم کنم فقط یک مشکل پیش اومده اون قطعه که بین 1.8 و cmd با نوک هویه دراومده آیا این قطعه باید حتما باشه یا بدون این قطعه هم میشه بوتشو زد و یک مورد اینکه اگر ترمیم شد بعد از بوت زدن گوشی به مشکل نداره با تشکر لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 3 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2016 چی بود قطعه؟ سیم کشی کنید و ترمیم کنید ببنید با خطا مواجه میشید یا نه لینک ارسال
royal68 10 ارسال شده در 4 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2016 دوستان من هر کاری کردم نشد ایا تست پوینت ای سی های j700 با هم فرق میکنه لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 4 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2016 خیر فرقی نداره با چه باکسی دایرکت میکنید؟ لینک ارسال
royal68 10 ارسال شده در 4 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2016 atf easyjtag لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 این cmd رو باید از یه گوشی برداری بدون اون نمیشه.و اگر هم در ولتاز دهی در دوسر این هم اشتباه کنی باعث سوختنش میشه که دیگه جیتگ انجام نمیشه تقریبا همه رو این قطعه مشکا میخورن.اگه بتونی اداپتورتو مودی فای کنی به هر دوسرش ولتاز 3 بده.حل میشه لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 13 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2017 این cmd رو باید از یه گوشی برداری بدون اون نمیشه.و اگر هم در ولتاز دهی در دوسر این هم اشتباه کنی باعث سوختنش میشه که دیگه جیتگ انجام نمیشه تقریبا همه رو این قطعه مشکا میخورن.اگه بتونی اداپتورتو مودی فای کنی به هر دوسرش ولتاز 3 بده.حل میشه سلام ببخشید من هم همین مشکل رو دارم چطور میشه اداپتور رو مودفای کرد ؟؟ممنون irgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.