ei.g.a 17 ارسال شده در 2 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2016 داداش منظورتون اینه که فایل نصبی اصلی برنامه رو ابتدا نصب بکنیم بعد این فایلی که شما گذاشتینو بریزیم تو وشه نصب Sasung tool Pro ؟ چون من باکسشو دارم اگه اینجوری باشه نمیتونم در کنار نسخه اصلی که با باکس استفاده میکنم اینم داشته باشم؟ خب دوست عزیز شما وقتی باکس دارید دیگه این کرک واسه چیتونه.از همون باکستون استفاده کنید.هم ریسک کاراتون پایینتره هم تکمیل تر هست لینک ارسال
omid ghorbani 12 ارسال شده در 2 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2016 چرا بعد اون پیام وقتی استارت میزنم ارور میزنه program not unpacked شما رو لودر ها run as adminator بزن مثل تصایر که میذارم باز کن باز میشه آدم گاهی میخواهد حرف بزند اما نمیداند با چه کسی پس لال می شود ، خفه می شود وقتی که هرکه هست نمیفهمدت و هرکه “میفهمدت” نیست !=(( لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 2 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2016 ویندوز7 32 بیتی.بله ریختم لینک ارسال
iran_gsm 11 ارسال شده در 2 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2016 من همه کارها رو درست انجام میدم ولی وقتی لودر رو باز میکنم اخطار product not active in this card میده البته قبلش تو یه کادر ارور زیر رو میده bytes not found ورژن خاصیش کرک شده لینک ارسال
matador5550 10 ارسال شده در 2 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2016 خب داداش گلم دوست دارم استفاده بکنم، من باکس هامو مغازه نمیبرم الان Miracle رو تو مغازه نصب کردم عالی جواب میده اینم میخوام رو سیستم مغازه نصب کنم، اگه براتون سخت نیست جوابمو بدین ممنون میشم یا حق لینک ارسال
chero70 11 ارسال شده در 3 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2016 فیلم آموزشی: Z3X Pro 24.3 azad weysi - Download - 4shared - azad weysi azad weysi لینک ارسال
omid ghorbani 12 ارسال شده در 3 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2016 من همه کارها رو درست انجام میدم ولی وقتی لودر رو باز میکنم اخطارproduct not active in this card میده البته قبلش تو یه کادر ارور زیر رو میده bytes not found ورژن خاصیش کرک شده دوست عزیز رو کرک ها دوبل کلیک نکن کلیک راس run as administrator باز میشه موفق باشد آدم گاهی میخواهد حرف بزند اما نمیداند با چه کسی پس لال می شود ، خفه می شود وقتی که هرکه هست نمیفهمدت و هرکه “میفهمدت” نیست !=(( لینک ارسال
reza-m-sar 14 ارسال شده در 3 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2016 من همه کارها رو درست انجام میدم ولی وقتی لودر رو باز میکنم اخطارproduct not active in this card میده البته قبلش تو یه کادر ارور زیر رو میده bytes not found ورژن خاصیش کرک شده دقیقا باید ورژن 24.3 سامسونگ تول پرو رو نصب کرده باشین وگرنه این خطا رو میده لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 3 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2016 حیف این همه پولی که ماها خرج میکنیم...(((((((((( معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 3 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2016 دوستان سعی کنین به این کرکها زیاد اطمینان نکنین کار دستتون میده ها مثلا اگه یه گوشی مثل s5 بریک کنه چیکار میکنین برنامه های کرک معمولا تو فراخوانی امولاتور دچار نقص میشن و مشکل ساز نمی ارزه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.